Vill du handla parkour-apokalypsen i butik får du plocka fram tålamodet.

#Dying Light har haft en vinglig väg fram till premiären nästa vecka. Häromdagen kom det senaste i raden av förseningsbesked, men när #Techland nu klargör vad som gäller kan de flesta pusta ut.

Pc-versionen släpps som beräknat den 27 januari, följt av digitala versioner till PS4 och Xbox One den 28:e januari. Och som antytt vid det senaste förseningsbeskedet får den som tänkt köpa spelet i butik vänta ett tag, närmare bestämt till den 27 februari. Sörjande förhandsbokare tröstas med två gratis dlc-paket: "Cuisine & cargo" och "Ultimate survivor battle".

Med Dying Light fortsätter Techland på zombieapokalyps-spåret som de inledde med #Dead Island för några år sen, fast de utökar gameplay med parkour-inslag och jäkligt obehagliga nattzombier. Vi jagar recensionskod för allt vad tygen håller.

Ser mer ut som det är leveransproblem snarare än att spelet inte är klart dock. Kan vara tryckeriet som strular. 26/01 Någon som vet VAR man kan beställa den för PC och nerladdning till imorgon?? (förutom steam och oneplay...), vissa sidor har redan satt 27/2 som datum...(ej nerladdning) 26/01 Men först blev det uppskjutet från december till februari, och då sa CD Projekt att det inte skulle bli några fler förseningar, eftersom de inte var några nybörjare. ;) 25/01 Det är sällan utvecklarnas val att vara oprofessionella med dock. Är det inte förlagen som pushar så är det samma konsumenter som sedan klagar över förseningarna som inte godtar ett "det är klart när det är klart". Det är knepigt att vara spelutvecklare... 25/01 Jag listade spelen som jag vet har blivit försenade de senaste 365 dagarna. Absolut, skjut fram släppdatumet om du känner att spelet behöver mer jobb - men det börjar bli ett såpass vanligt förekommande att det har blivit lite av en standard. Jag anser... 24/01 från februari till maj är det 3 månader, ej ett halvår, åtminstone i min kalender... 24/01 du kanske inte kan blanda in förseningar för både 2014 och 2015, känns inte som en rättvis bedömning? Är väl bättre att spelet försenas och därmed att utvecklarna åtminstone försöker få det buggfritt till release-dagen, vem vill ha ett nytt BF4? 24/01 Precis. Ett halvår, dock? Witcher 3 blev uppskjutet 3 månader, från Februari till Maj. Oavsett vilket så är det inte speciellt mycket med tanke på varför de skjuter upp spel till att börja med. Vi är inte 10 åringar på julafton längre, vill vi ha spel... 24/01 Är inte det relevanta att spelen faktiskt blir klara och har så få buggar som möjligt? Sen om det skjuts upp ett dygn eller ett år spelar väl mindre roll? Edit: Sen är iofs inte ett halvår mycket...kolla på Duke Nukem lol :D (eller nej, gör inte det...s... 24/01 Spelet blev uppskjutet i ett halvår, är inte det mycket enligt dig? 24/01
Skicka en rättelse