PAX-mässan i Texas är i full gång och som utlovat tänker #Arenanet berätta mer om framtiden för #Guild Wars 2. Vad är egentligen Heart of Thorns för något? Många misstänker att det handlar om en ny expansion, och exakt vad det handlar om ser du i den direktsända streamen nedanför.

Watch live video from GuildWars2 on www.twitch.tv

Har du ännu inte kastat dig in i Guild Wars 2 frestar Arenanet med 75% rabatt på spelet över hela helgen. Under perioden får alla spelare dessutom dubbelt så mycket erfarenhetspoäng under sina äventyr.

Det är delvis ändrat nu och skills/traits portioneras ut jämnare till maxlvl. Tveksamt om det är så mycket bättre då väldigt få nya har lagts till. Nya systemet för specializations verkar desto bättre dock. Fler skills/vapen har man väntat på en stund.... 26/01 De har gjort om levlingen, dels för att nerfa keyfarming antar jag, den är mkt annorlunda nu och känns oxå segare, antar att jag vande mig och gillade att få mina skills snabbt, Dessutom finns det flera nya elitskills för samtliga proffessions som kräve... 25/01 FFS FZ SLUTA MED AUTO PLAY! 25/01 Ja inte va det Blizzard kvalité på trailern iaf 25/01 Kanske lite, men inte riktigt så. Jag tänker mest på djupheten hos karaktären. När jag spelade, vid release. Hade man låst upp alla 5 skills till alla vapen som man nu kunde använda redan vid lvl 15. Sen nötte man samma skills resterande 65 lvlar och... 25/01 Det stämmer inte alls. Du behöver inte söka efter grupper själv för att ta dig genom spelet i stor utsträckning, men du spelar nästan aldrig ensam. Världen är proppfull med spelare överallt på grund av hur de designat servrarna. 25/01 Exakt. Det finns inget egentligt behov att gå in i grupper (förutom för att samordna events och de fetaste monsterstriderna t.ex.) utan du kan bara gå fram och slå till samma fiende som en främling redan slåss mot, och få samma belöning utan att stöka... 25/01 Syftar du på gear när du säger tamt? Ville man ha svårt endgame är vertikal gearprogression det sista man ska lägga till. Hade inte WoW droppat rejält bra gear i mythic hade massor aldrig haft en suck att ta sig igenom hela HM. 25/01 Najs 15€ för spelet under helgen blir nog att slå till :) 25/01 2 saker imo. Character progression. enligt mig är det alldeles för platt. visst det underlättar för ett balanserat pvp, men pve blir alldeles för tamt. Och så endgame content, det är alldeles för casualvänligt. 25/01
Skicka en rättelse