Ryktena pekade åt samma håll, och tidigare i veckan fick vi det väntade beskedet: #The Elder Scrolls Online slopar månadsavgifterna och blir pay-to-play. I samma veva fick vi också veta att konsolversionerna av spelet dyker upp den 9 juni. Samtliga nya versioner av spelet döps om till #The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited.

Oavsett om du funderar på att ge dig in i det uppkopplade Tamriel för första gången eller om du återvänder när månadsavgiftens börda försvinner, så kan du komma in i The Elder Scrolls-stämningen med den senaste trailern. Den är 23 minuter tung och lägger grunden för den konflikt med tre fraktioner som präglar de krigsdrabbade länderna.

Arena/daggerfall/morrowind/oblivion/skyrim. Yes, jag menar självklart VI :) 30/01 Är jag helt ute & cyklar, men finns inte det redan? Typ Skyrim. 30/01 Okej. 27/01 Ironiskt då i DayZ (i modden iaf) har jag haft en av de bästa rollspels ögonblicken någonsin, just för att det inte är ett typiskt mmo. Ett spel där man kan uppleva spänning, drama och inlevelse på en helt annan nivå än typ något annan rpg spel. Direct... 26/01 Egentligen inte, denna 23min lång trailer är egentligen ett antal ihopsatta trailers som zenimax släppte när spelet tillkännagavs till PC för några år sedan till att spelet släpptes förra året. 26/01 Man kan ju tycka som man vill om valet av genre, sannolikt håller dem på med ett Fallout eller Elder Scrolls vid sidan om, därav varför dem skapade en ny studio för MMORPG:et. Och som MMORPG är ESO hyvsat, i mitt tycke väldigt bra. Genren har betydelse... 26/01 Och vem har bestämt att det måste vara så? Varför kan man tex inte göra ett bra spel istället, gjort för 12-70spelare? Typ Dayz koncept. Kanske göra ett rpg spel som Skyrim, fast med djup, bra gameplay och konsikvenser. Där varje spelare faktiskt har... 26/01 Tycker fortfarande att dom skulle lagt krut på ett nytt elder scrolls och haft coop som valmöjlighet istället för ett mmo. 26/01 Det är lite skillnad mellan ett singelplayerspel med "squad-based multiplayer" och ett MMORPG. Det är just därför MMORPG är i en egen genre och normalt jämförs med andra MMORPG. Det ser mer ut som Dishonored eller Assassin's Creed. Hur saknar denna trai... 26/01 Tänk om eso hade haft ett fluit action gameplay som ex darksiders II ..... helvete vad bra det hade varit. Tyvärr fall det platt :( För mig är det viktigt spelen jag spelar är responsiva och det inte känns som jag är en gammal gubbe på 80 bast som försö... 26/01
Skicka en rättelse