Söker folk till "The big one".

#Gearbox gör ingen hemlighet av att #Borderlands 3 lär bli verklighet vad det lider, men bossen Randy Pitchfords antydan om att något skulle avslöjas under PAX-mässan i USA i går infriades inte. Däremot mer eller mindre bekräftar han Borderlands 3 på annat håll, nämligen via en jobbannons på Twitter.

Pitchford skriver i dag att Gearbox söker folk till "nästa Borderlands", och lägger till ett "This is the big one" som torde undanröja alla tvivel om att det rör sig om ett nytt, fullskaligt Borderlands-spel. Vilket vi tolkar som Borderlands 3.

Original-#borderlands|Borderlands släpptes 2009 och seriens #andra del lanserades två år senare. I höstas följdes de av den storymässiga föregångaren #Borderlands: The Pre-Sequel! och det finns ett även ett par sidospår att avnjuta för den som inte kan få nog av maniskt Claptrap-tjatter.

Om jag förstått rätt finns det totalt 7 DLC's till Borderlands 2. Då Pre-sequel är en chansning utan 2k Australia och inte av samma gäng som gjort BL 1 och 2 så tror jag all riktig DLC går till original bl2. Jag gillade också Pre-sequel måste jag säga.... 27/01 Samma här! Jag gillade t.o.m. Pre-seq., även fast det såklart inte höll samma klass som bl2. Skulle det inte komma ett matigt story-dlc till pre-seq.? Jag behöver min Borderlands fix, bl3 känns ju ändå som något ganska långt fram i tiden. 27/01 Älskade Borderlands 1 o 2, the Pre-Sequel var en stor besvikelse dock. Konstiga vapen Australiensisk accent gillade jag inte i detta spelet.(go hillbilly forever) o2(den som kom på detta borde fan sparkas) Hoppas BL3 blir lika bra som BL2 :) 27/01 Buuuu! Nu fick jag uppdatera mitt inlägg. Ni är allt som är fel med dagens spelindustri osv... Sluta vattna ruttna träd. *går och spelare quake och trackmania ;D 26/01 Klart vi älskar GearBox och Borderlands! och kommande Furious 4 :) 26/01 Buuuu! Ingen (borde) gilla er längre Gearbox, gör något nytt istället för att leva på gammal rehash. 26/01 Fan vad härligt! Jag är en sucker för Borderlands! ett av mina favoritspel! Längtar redan! :) 26/01 Spela bara ettan, och tyckte det var alldeles för enformigt. Ingen riktig story bara repetitiva missions, som alla var för lika varandra för att ge någon form av variation. Spelet var kul i 2 dagar, men hade det inte haft co-op så hade jag nog inte ens... 26/01 Randy får inga mer pengar av mej fören dom gör ett nytt Brothers in Arms spel som är påkostat och är ordentligt gjort. Efter Duke Forever och Aliens så är gearbox mindre pålitliga. 26/01 Presis strax över 2 år :P det ända dom har gjort är DLC till Borderlands 2 :) 26/01
Skicka en rättelse