Två timmar tog det för #Shadowrun: Hong Kong att finansieras på Kickstarter med den nätta summan på cirka 800 000 kronor. Om du trodde att Harebrained Schemes kampanj tappat momentum nu när spelet fått grönt ljus, hade du jättemycket fel.

I skrivande stund och med 22 dagar kvar av kampanjen ångar försäljningen på mycket bra och har dragit in strax under 700 000 dollar. Utvecklaren Harebrained Schemes begärde 100 000 dollar och har nu ett nytt ljuvt problem i att komma på nya delmål för kampanjen.

Det högsta målet hittades förut vid 700 000 dollar och detta skulle innebära att det anställs extra folk för att förbättra grafik samt gameplay, men med tanke på hur bra det går har det satts upp ett mål vid en miljon dollar och detta gäller en minikampanj, som är på 4-5 timmar och den fungerar med din karaktär från huvudkampanjen.

Vad menar du med att lura konsumenterna? Det är helt fritt att skippa kickstartern och köpa spelet när det kommer. Och avsett hur det hade gått i kickstartern så hade den fristående expansionen släppts. Budgeten de hade från tidigare 2 spel täckte hela... 27/01 Håller med, blev besviken. 27/01 More good times are coming :) Hur skall man få tid att spela alla fantastiska spel som kommer framöver :) 27/01 Fan va nice :) två helsköna spel får en uppföljare. Sånt gillar vi. 26/01 Då har du ett riktigt bra rpg framför dig :) Intressant story, välskrivet manus och ett dialogsystem där dina val av skills kan spela in i vilka alternativ som finns tillgängliga. 26/01 Det finns det. Spelet är redan under utveckling och redan finansierat. Kickstartern är till för extra material. Man får ju spelet för ungefär halva priset också. En väldigt bra deal, förutsatt att spelet släpps, vilket är troligt. 26/01 Kul för dom, köpte shadowrun dragon something (?) på senaste rean själv, men har inte hunnit lirat det än... jävlar vilken fin backlog man har :) 26/01 Förklara gärna vad du menar med "lura konsumenterna". 26/01 Fullt medveten om att det finns fördelar, förutom att investera sina egna pengar, i en lyckad KS-kampanj. Men det var ganska nyss man gjorde de två tidigare spelen, inte 20 år sedan, dessutom med pengar som man redan fått in, inte egna investerade slant... 26/01 Varför investera sina egna pengar när man kan lura konsumenterna? Finns verkligen ingen anledning till att inte göra en kickstarter 26/01
Skicka en rättelse