I helgen blev #Planetside 2 historiskt när det slog det gamla rekordet för "Most Players Online in an FPS Battle". Det tidigare rekordet från spelet #Man vs Machine sattes 2012 och lockade 999 spelare till en och samma konflikt – en ansenlig summa som nu får se sig slagen av Planetside 2:s 1158 onlinekrigare. Se rekordet i klippet nedanför.

http://player.twitch.tv/?channel=planetsidebattles

Det är en imponerande siffra, men det är förstås värt att notera att det gäller just för fps-spel. Till exempel #Eve Online har en tendens att nå upp till flertalet tusen spelare i samma strid utan att anstränga sig.

https://m.youtube.com/watch?v=g1AcflEx_G4 En admin flyttade alla 366 vanu spelare till samma kanal i teamspeak. 29/01 Vad fattar du inte? Varför skall vi behöva scrolla och muta ljudet på något som vi blir tvingade att lyssna på. Är jag intresserad av nämnd nyhet trycker jag väl för fan på den. Sluta va så jävla lat å inte ens orka trycka på en länk till en nyhet med... 28/01 Förlåt men som Sezth skrev. Lite för mycket Svensson Svensson gnäll här inne tycker jag. Svenskar är jävligt bra på att gnälla bara för att dom kan har jag märkt. Är det inte det ena så är det d andra och är det inte det andra så är det garanterat det... 28/01 Du menar alltså på fullt allvar att det är bättre att tvinga varje person som går in på FZ att först innan de börjar att faktiskt läsa nyheterna inom några få sekunder scrolla neråt, leta upp den här artikeln och trycka på pausknappen för att slippa hör... 28/01 wow, vad är det för liv om autoplay egentligen. Hur svårt kan det vara att trycka på en knapp för att stänga av? 28/01 En nyhet som är intressant och FZ gör det sämsta av det. 27/01 Tror vi är många som kommenterat detta vid flertalet artiklar nu, men inte ens en kommentar från FZ:s sida. Jag har t o m i kommentarstrådarna till ett par artiklar visat hur man gör för att enkelt lägga till autoplay-stopp i twitchlänkarna. Varför fort... 27/01 FZ läser ni ens kommentarerna eller skiter ni bara i dem? webbdesigners etik regel #1 Spela aldrig upp ljud på en hemsida utan besökarens medgivande. 27/01 Men förhelvete FZ. Sluta länka Twitch-klipp som är autoplay på. 27/01 EVEN THE OBSERVER SOMETING DIED! IT PSYCHADELIC! Kära Fragzone, jag har nu hört detta skrikas ut ... tja inte nog för att kunna det utantill uppenbarligen, men jag sällar mig till kören. Fixa detta plz och låt mig slippa detta. Det var nog illa i själva... 27/01
Skicka en rättelse