Sedan urminnes tider har vi sagt att grafiken är "perfekt" och "fotorealistisk" när det gäller dåtidens modernaste spel. Någon som till exempel minns hur vi konstaterade att Donkey Kong Country var höjden av tv-spelsgrafik 1994?

Det är förstås lätt att skratta åt det så här i efterhand. Så med risk för att göra mig själv till åtlöje om tio år presenterar jag härmed en toksnygg och realistisk lägenhet som byggts i Unreal 4-motorn:

Mannen bakom projektet heter Dereau Benoit och arbetar som level designer. Nu är det bara att luta sig bakåt och vänta på att den här typen av grafik hittar in i spelupplevelser också.

najs demo Gillade dock inte att de hade så mycket motionblur på eller kanske grain effect är mer rätt, fortfarande sjukt snyggt Men skulle en hel bana vara så snygg med fiender explosioner och skott tsm med bra fysik i spelet så skulle väll min dator... 29/01 Jag vill ha den sängen irl.. 29/01 Jo, men det var det jag menade, om man skulle ha motsvarande grafik i ett spel. Gardiner som rör på sig, ljuskällor som flyttar sig osv. Då lär prestandan sjunka rejält. 28/01 Dom kan väl för i helvete FRÅGA innan dom gör en fotorealistisk kopia på min lägenhet tycker man !! Ska bara "låna nycklarna" och ställa om El-mätaren sa dom.. Visst visst vi säger så... Nej får väl trösta mig med att ta en tur i min Tesla Model S ist 28/01 Man kan ladda ner demot och gå runt själv, länken på den officiella sidan dog men finns mirror här: https://mega.co.nz/#!nIJSmT6K!BRKQBDb0uB9V9Xbtz13c_3QZjokq_3jICCOdoAbCZtw Jag får 75-90 fps med ett något överklockat GTX970 och en i7 3770k, viket jag... 28/01 Spelet Identity använder ju Unreal 4-motorn. 28/01 Troligtvis inte https://www.youtube.com/embed/UwEuSxAEXPA (Around 50-60fps on a i7-3770 / GTX670) Statiska scener som dessa är inte så extremt krävande. Det är när saker och ting börjar röra på sig, animering, fysik, ai osv, specielliet när allt ska fun... 28/01 haha! DO SOMETHING!! Rick James motherfuckers =) 28/01 Kan dom inte spränga möblerna eller nåt? Fan tråkigt att se klipp efter klipp på UE4 motorn när inget rör sig. Det kunde lika gärna varit ett 360¤ foto som var för-renderat, presenterat i flash. Do something!!!! 28/01 Ljus och mycket annat är Pre-rendered och allt i miljön är statiskt (kan inte röra sig) förutom kameran. Folk hävdar sig kunna köra demot utan problem på relativt svaga laptops. Det finns tillgängligt via http://www.benoitdereau.com/unrealparis.html Edi... 28/01
Skicka en rättelse