De gamla konsolerna hjälpte Dragon Age 3 att bli Biowares största spel någonsin.

Mass Effect. Knights of the old Republic. Baldur's Gate. #Bioware står bakom några av historiens mest älskade spel. Kanadensarnas senaste rpg-best, #Dragon Age: Inquisition, har mottagits väl, fast utan de där massiva applådskarorna som bland annat #seriens första del möttes av. Icke desto mindre säljer Dragon Age 3 bra, faktiskt så mycket att det är Biowares bäst säljande spel någonsin.

Under en ekonomiredovisning i går sa #EA att spelet haft "den överlägset mest framgångsrika lanseringen i Biowares historia". Man redovisade inga försäljningssiffror, men en EA-representant berättade för Gamespot att uttalandet byggde just på antal sålda spel, men att man inte avslöjade hur stora siffror det rör sig om.

Dragon Age: Inquisition överträffade förväntningarna försäljningsmässigt, och inte minst sålde spelet bättre än väntat till de gamla konsolerna, Xbox 360 och PS3, skriver VG247. Än har ny-konsolerna inte helt slagit ut sina äldre syskon, uppenbarligen.

Mass Effect & DA: Origins plöjde jag igenom direkt. Inquisition är bra men samtidigt saknar det suget jag haft för andra BioWare spel. Jag får nästan tvinga mig själv att starta spelet och sen tar det tid innan man hittar det som är bra. Det sagt så kom... 30/01 Tycker precis likadant om allt du skriver, kanske spelat 40 fortfarande inte klarat det ännu. Känns som de lagt mycket tid på att göra det till en så bred massa som möjligt och inte lyckats få till dragon age känslan i spelet riktigt. SPOILER? --> Huvud... 29/01 Det beror ju litet på hur man spelar det, då de släpper tyglarna relativt fria. Det finns definitivt underhållande avsnitt, men det är också lätt att drunkna i sidospår med quests som i varierande grad mest finns där för att ge en Power, valutan som bes... 29/01 Köpte spelet på releasedagen. En hyper-deluxe-limited-edition utgåva i fysiskt format. Jag har inte kommit längre in i storyn än att jag träffat på dvärgen med armborstet, hans Alvmagikerpolare och den andra.. vem det nu var. Så sjukt intetsägande känns... 29/01 En mycket bra synops. Den borde läggas in nedanför recensionstexten. Som ett komplement till den. 29/01 Nej tack än så länge för min del, föregående talare tar upp bra negativa poänger som jag också har uppfattat. Jag är svårflörtad efter deras senaste alster. 28/01 Jag håller med dig om detta. Dragon Age: Origins är ett av mina favoritspel genom tiderna och nog min absoluta favorit inom RPG-genren. Dragon Age 2 var en stor besvikelse och jag såg fram emot Inquisition väldigt mycket. När BioWare gick ut och sade... 28/01 Kommer inte köpa det fören det blir billigt. Nu är det inte värt pengarna tycker jag. 28/01 Senaste DA Inquisition är nästan sämre än DA2 orkade inte spela det mer än 2h sen så la jag ner känns så dåligt alla tråkiga side quest. Sen för inte tala om stridssytemet är så kasst sämre än DA2 och detta är nog det viktigaste för mig skit i storyn... 28/01 Jag är väldigt kluven. Personligen hatar jag verkligen att springa runt och plocka blommor, mineraler och samla material för att kunna crafta. Det går lyckligtvis att strunta i det om man vill. Sen är spelet fullsmockat med tråkiga sidequests som inte... 28/01
Skicka en rättelse