Det verkar lika svårt att hålla framtiden för Assassin's Creed hemlig som att göra färdigt #spelen. Det tog bara några veckor efter AC Unity-premiären innan det stod klart att nästa del heter #Assassin's Creed: Victory och utspelas i 1800-talets London. Och nu kan även platsen för Assassin's Creed årgång 2016 ha avslöjats.

En dedikerad Assassin's Creed-fan har genom att fingranska diverse artbooks hittat bilder som pekar på miljöer i både gamla och kommande spel i serien. I den officiella #Black Flag-guiden finns en bild med sex avbildningar av mer eller mindre tydliga inslag från lika många städer. Boken, som alltså är från året innan Paris-baserade Unity släpptes, visar den välkända katedralen Notre Dame. Den visar också parlamentsbyggnaden i London samt Big Ben – båda aktuella i årets AC: Victory.

Utifrån de framtidsvisdomarna blir en av bilderna högintressant – den visar vad trådskaparen tror är ett japanskt tempel, möjligen Sensoji-templet i Tokyo. Vilket skulle förlägga #nästa års Assassin's Creed till Tokyo och Japan.

初めまして