Förra veckan slog achillingfeeling.com upp portarna, och det började spekuleras i att #Quantic Dream antingen skulle utannonsera en ordentlig uppföljare till #Fahnreheit, eller en nyversion till Playstation 4. Det sistnämnda har visat sig ligga ganska nära sanningen.

#Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered är en nyversion till pc, Mac, Linux och Ios som ger fullt stöd för handkontroller och uppdaterar grafiken. Det nygamla äventyret släpptes igår via Steam och är baserat på den ocensurerade utgåvan av spelet. I lanseringstrailern nedan kan vi se hur alltihop ser ut efter en omgång i den digitala skönhetssalongen.

det var ju så att den gamla pc-portningen var under all kritik också, så jag antar att de sett över det hela den här gången. 01/02 Nej verkligen inte. Jag spelade om Fahrenheit så sent som i julas, och det jag såg i trailern är i princip EXAKT som jag minns senaste genomspelningen. Luktar mjölkning, men ändå kul med lite nytt fokus för de som missat ett riktigt guldkorn! 30/01 ja gser ingen skillnad:/ ett av mina favo spel som bla lärde mig att använda 2 händer på samma gång..ja jag tittar på dig quick time eventsen... 29/01 Undrar om 2015 kommer bli ett HD remake år? :) Grim Fandango, Heroes of Might & Magic 3, Resident Evil och nu Fahrenheit, och då har vi inte ens kommit in i februari än :) Riktigt grymt spel för övrigt. Blir nog ett köp framöver. 29/01 Gillade spelet riktigt mycke när det kom... Men inte ser det betydligt remastrat ut inte :/ 29/01 Wow. Ett av mina starkaste spelminnen är ifrån Fahremheit. Den skrämmande badrumsscenen satte djupa spår i mig när man låg ensam i sängen i pojkrummet och spelade TV-spel på natten. Bra spel! 29/01 Fixa fram heavy rain till pc med. 29/01 Jag minns att jag tyckte att Fahrenheit verkade riktigt häftigt, när jag såg det på SVT:s Kontroll för en massa år sedan. Jag skaffade det förra julen på GoG, men har ej rört det än. Nu är jag lite sugen. 29/01 Och om minnet inte sviker så var det det i den amerikanska versionen som sexscenerna saxades bort. Vi i Europa kunde njuta av grovhuggen polygonsex precis som utvecklarna tänkt sig! 29/01 Linux? Fint! :D 29/01
Skicka en rättelse