Capcom fortsätter sin rollspelssaga någon gång i år.

#Capcom berättar att rollspelsfamiljen #Dragon's Dogma får tillökning i år. Det handlar om ett free2play-spel vid namn #Dragon's Dogma Online, som lanseras till Windows, PS4 och PS3.

Därmed får även pc-folket smaka på Capcoms action-rpg, fast på bekostnad av Xbox-spelarna som får leva utan nykomlingen. Japanska Famitsu berättar (översatt av Gematsu) om ett spel inspirerat av föregångarnas singleplayer, fast med upp till fyra människor i ett party (eller med tre ai-spelare om du föredrar det). Upp till 100 personer kan mötas i speciella lobbys i städerna, och det antyds att framtida uppdateringar kommer låta åtta personer lira tillsammans.

Capcoms utvecklare samarbetar med #Sony Online Entertainment, och om allt följer planen släpps spelet någon gång i år.

Tycker striderna blir rätt bra enformiga en bit fram i spelet. Blir mest "Grinda boss X i Y antal ggr tills man fått bitar till att crafta gear Z." Inte speciellt mycket finess eller taktik på bossarna heller, långt ifrån Dark Souls... Men oavsett, det... 30/01 Lär ju vara det närmsta man kommer till ett Demon's/Dark-Souls mmo, så blir väl ett givet köp sedan antar jag. Gillade 1an starkt, trotts att det var en hell del saker som fick en att fundera på hur spelskaparna egentligen tänker ibland. 29/01 Vindictus är väl dock bra grejer? Lite trångt är det men satan vilken bra combat det är. Bossarna är grymma dessutom. 29/01 Fick ju knappt se något än tillgjorda scener. Var inte så naiv. 29/01 Oj, ett rollspel till i samma miljö som nästan alla andra, typ... Vad kreativt och fantasifullt [SIC]. Spelet var väl förvisso underskattat, men... meeeh... Ibland saknar jag tiden då jag spelade EVE Online & City of Heroes för att de på olika sätt var... 29/01 Tycker upplösningen och gryniga grafiken till PS3 var mer påfrestande. Hoppades på en uppföljare med stöd för coop med vänner över Internet. I övrigt gillade jag spelet skarpt och tycker spelet var riktigt bra som hack n slash rpg. 29/01 Hoppas att det blir bra! Gillade Dragon's Dogma! 29/01 Detta verkar ju riktigt lovande faktiskt :O 29/01 jag och några polare tom totalt älskar dragons dogma har alltid suttit å sagt att tänk OM vi skulle kunna få ett nytt å denna gång något som inte behöver smurfa runt i 25 till 30 fps, utan förhoppningsvis kommer flyta på i 60 fps, just en av anledningar... 29/01 Påminner något i det här om BBI från Dark Arisen blir detta mycket intressant. 29/01
Skicka en rättelse