Mmo-spelet #Wildstar hyllas ofta för sina roliga dungeons och raids på pve-fronten. Men när spelarna istället riktar vapnen mot varandra har det inte riktigt klaffat, och många är besvikna på spelets pvp-aspekt. Kanske kan några av årets planerade nyheter ändra på den saken?

I ett inlägg berättar #Carbine Studios vad som väntar på pvp-fronten under 2015. Först ut är nästa stora uppdatering, The Protogames Initiative, som för med sig dagliga pvp-uppdrag, veckouppdrag och bonusar för att köa till slumpmässiga instanser.

Längre fram kommer första pvp-säsongen att avslutas och den andra påbörjas. Ett nytt system för "kontrakt" ska implementeras, men just nu är det oklart exakt vad det innebär. Det kommer också bli möjligt att köra träningsmatcher mot den egna fraktionen. Och mycket mer. Hoppa över till officiella hemsidan för alla detaljer.

Vilket var det bästa? 01/02 Wildstar är ju förra årets sämsta mmo 31/01 Tyckte det gick relativt fort och smärtfritt. Jag lekte rätt mycket genom levlandet. Bugghoppade i huvudstaden och lite sånt. Tog nästan 80 timmar. Hade klarat det snabbare om jag kört full-grind. Belöningen va själva gameplayet och att köra dungeons,... 31/01 ouch. 31/01 Hm, varenda nyhet känns det som de betar av aspekt efter aspekt från redan släppta mmos som huvudnyheter, är inte det ett osmart sätt att marknadsföra patcher? Det är ju alltid bra om man förbättrar saker och inget fel att låna något som fungerar bra,... 31/01 Visst, det är ett MMO. Det ska inte ta 12 timmar att nå maxlevel och få bästa gear. Inte enligt de traditionella visen i varje fall. Däremot hade jag gärna sett servrar där exempelvis levlandet gick fortare för de som är less eller inte har tid till det... 31/01 Enligt sägen ska Henry Ford ha sagt “If I had asked people what they wanted, they would have said faster horses.” Gällande mmo så känns det som om folket ropar efter bilen men utvecklarna försöker bara förbättra hästen. 31/01 Såg verkligen fram emot det här liret. Spelade betan och fasen va tråkigt grindandet var. Alldeles för långt för så lite belöning. 31/01 Wildstar och framtid i samma mening. Är det 2013 ? 31/01 Eh, problemet med pvp i Wildstar löses inte genom att bara fixa mera dailys och bonusar och diverse annat lull-lull. Problemet med pvp i Wildstar beror på hur spelet är byggt, det blir alldeles för kaotiskt med telegraphs överallt och dessutom är det... 31/01
Skicka en rättelse