Förra veckan klev #Heroes of the Storm ur alpha och in i beta, vilket medförde att det numera går bra att köpa ett founder's pack för att ta sig in i spelet. #Blizzards tolkning av mobagenren låter spelarna välja mellan 33 välbekanta karaktärer från företagets tre universum (Starcraft, Warcraft och Diablo). Och fler ska det bli, enligt en färsk intervju med PC Gamer.

Director Dustin Browder förklarar att nya hjältar kommer läggas in "tills de tröttnar". Han berättar också att det inte finns något hemligt antal som de måste komma upp i för att lansera spelet på riktigt. Samma behandling gäller kartorna där hjältarna pucklar på varandra – fler är under utveckling och de tänker inte sluta förrän spelarna själva klagar på att det blir för många kartor. Vilket kanske inte känns så troligt.

Läs hela den matiga intervjun för att lära dig mer om spelet.

Har du ens spelat dota 2? Det har 3 gånger mer heroes och är sjukt bra balanserat. Det finns så många heroes i hots som är så dåligt balanserat att jag undrar om blizzard någonsin kommer kunna balansera ett spel igen. Då alla deras spel är sjukt obalans... 03/02 Förstår inte de som klagar på balanseringen. Tycker det är mer balanserat än de andra moba som finns ute. Visst finns det några heroes som behöver lite tweeks men det är inga större saker. 02/02 Hehe, missförståndet är totalt. Jag menade att jag fick intrycket av att du trodde att det var samma person som skrivit båda kommentarerna. ;) 02/02 Har spelat dota sen 2003-04 k. (ej helt säker på året) Sen hon ett par år och kanske 60tim i lol. Spelet kändes från början roligt nytänkande och alltid action typ. Tog mig 2 matcher att fatta hur det funkar. Det var roligt ett tag. Hjältarna som jag... 02/02 Helt klart det bästa MOBA spelet jag spelat, att kunna ta över camps för att få extra minions som pushar ger spelet en helt ny neans jämfört med DOTA2 eller LoL. Me like so far :) 02/02 Eight träffade huvudet på spiken - "MOBA" är en enormt bred genre (exempelvis Hots/strife/tome vs LoL/Smite vs Dota/Hon). Vill man lära sig spela dota är det bara att hoppa in i dota och börja spela. 02/02 voffå då ra 02/02 Personligen tycker jag att Heroes of the storm är det bästa moba spelet som jag spelat. 02/02 Skulle säga att så mycket av grunden skiljer sig mellan dota och hots att det inte ger dig något att börja med hots för att sen gå över till dota. Det enda som är likt är i princip att lägga spells och gå med din gubbe. Hela grunden om vad du gör och... 02/02 Har själv precis börjat spela strife (aldrig spelat moba innan) och tycker det är ok. Väntar på en nycket till h.o.t..s Någon som har spelat och kan jämföra strife med h.o.t..s? Båda skall ju vara bra för nybörjare och mindre komplexa än dota. Själv tän... 02/02
Skicka en rättelse