Tio år efter originalet och sju år efter det senaste våldsutbrottet kommer livstecken från Condemned. Serien ägs av Jace Hall, tidigare vd för #Monolith, och han förklarar på Facebook att han gärna ser et tredje Condemned-spel men att han själv inte har tid att ta tag i det. Han säger sig därför vara villig att släppa licensen till någon annan, förslagsvis en indieutvecklare, och ber om åsikter på detta förslag.

Condemned är en blandning av skräck och köttig förstapersonsaction. Huvudpersonen jobbar som kriminalutredare men ställs snart inför ultravåldsamma galningar, och det hela utmynnar i rå action.

Vad säger du om en tredje del?

Har bara spelat första 30min av C2, sen var det nog. Inte för att det var dåligt utan för att jag pallar inte nojja haha 03/02 Yay :D 03/02 Har för mig att det hade ett lite grynigt filter, iaf när man fick typ "episoder". I övrigt lätt ett av de mest atmosfäriskt obehagliga suspense/skräckspel jag lirat. Tvåan går över flera grnser den gärna kunde struntat i men ettan håller precis lika... 02/02 Hm det kan stämma inget jag tänkte på i spelen, men i en techdemo tycker jag inte de passar in:P 02/02 Men var inte Condemned spelen lite grötiga? Inget man märker sen när solen gått ner, dimman tätnar och man blir jagad av en galen rabies smittad mimare =). 02/02 jo Men det är något som jag störde mig på i den tech demon det kändes som de hade lagt in ett grain filter som gav effekten att saker såg mer äkta ut men också lite suddigare:/ 02/02 Nice ett ehm fps? som inte bygger på power fantasier dät man känner sig som att man är rambo när man spelar, utan att man är väldigt sårbar^^ 02/02 Spelade aldrig 2an, men ettan var "trevligt". Ett av de få spel som faktiskt fick mig att må lite dåligt över mitt egna beteende. Just för att man ofta blev skrämd av fienden varpå det övergick till någon slags panik-ilska och hat när man stod där och... 02/02 Vore coolt med tex UE4 motor =D, första kapitlet utspelar sig i Paris... https://www.youtube.com/embed/Y6PQ19BEE24 ...sen går det bara utför... 02/02 OOOOOOOOOOOOOHHHHHHHHH MYYYYYYYYYYYYYYYYY GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD!!!!!!!! =O =O =O =O =O =O =O =O =O =O =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) 02/02
Skicka en rättelse