Rod Lima ville lära sig spelmotorn Unreal Engine 3 och för att få en djupare förståelse i det hela satte han sig ner och återskapade #Capcoms gamla skräckdänga #Resident Evil 2.

Det mesta du ser har Lima extraherat från originalspelet, något som han även berättar i informationen till filmklippet nedan. Han tar bara åt siga äran för själva scriptandet. Tyvärr, kommer du aldrig få möjligheten att kunna åtnjuta denna skapelsen, men du kan i alla fall spana in när Lima själv spelar igenom spelet.

Lär väl inte bryta mot några regler eller så om han väljer att inte ta betalt för modden? Edit: Såg att det inte var nån mod nu men det förändrar inget. 02/03 De är ju knappast så att koden från RE2 fungerar i UE , så även om de inte är en "Remake" och mycket assets är från RE, så är det mycket imponerande. Det finns videos där det är 3rd person även om de ser ganska dåligt ut med den kameravinkeln. Han har... 03/02 Detta är väl ett av dom bästa exempel på hur en riktig remake urförs. https://www.youtube.com/embed/Yc_utuHk7xk 03/02 Tycker det är awesome att han har gjort detta. Tänker dock klaga på att det ser lite väl för ljust och clean ut :P annars awesome! 03/02 I den här artikeln från gamespot nämner han den remaken: http://www.gamespot.com/articles/resident-evil-2-remake-project-shown-off-with-promising-videos/1100-6419182/ Grafiken förändras t o m spelstilen förändras, det kallar jag remake :) 03/02 Det är inte en Remake, enbart ett import project. Rod har gjort ett bra jobb med att få spelet att fungera i UE3 och fåt scripten att fungera i Unreal, men att kalla det för Remake är bara att missa vad han har gjort för arbete, heck, han har inte ens... 03/02 Jaså! Vad är skillnaden då? 02/02 Retade mig som fasen på att han inte körde acid rounds på bossarna... :) Sjukt coolt, dock är jag inte så jätteglad i remakes som bara gör om grafiken. Hade varit kul om Capcom släppte ett nytt med ljuden också då dessa är under kraftig kritik i detta... 02/02 Kan någon hacka sig in o leaka detta? Det gör för ont o inte kunna spela detta. Snälla. Sbälla... 02/02 Som om man skulle veta vem Rod Lima är? Aja nu vet jag i alla fall, och karln har gjort ett riktigt grymt jobb :) 02/02
Skicka en rättelse