Sony gör sig av med onlinedelen som därmed kan släppa sina spel på fler plattformar.

#H1Z1 hann knappt utanför dörren innan vi afton fått reda på #Sony Online Entertainment sålts till ett investeringsbolag och därmed blir ett oberoende företag. I samband med detta döpts det om till #Daybreak Game Company.

Utan Sony i ryggen är de inte längre bundna till Playstation-plattformen och kan därför släppa sina spel på till exempel Xbox. Den närmaste tiden ser hyfsat spännande ut, med ett riktigt släpp av H1Z1 i antågande, den intressanta titeln #Landmark och Playstation 4-release för #Planetside 2. I april förra året slopade de också prenumerationsmodellen för enskilda spel - istället kan du välja att betala för deras All Access Program vilket som namnet antyder ger dig möjlighet att spela alla deras titlar.

Tack till windoze för detta #nyhetstips!
Columbus Nova is the U.S.-based affiliate of the Renova Group of companies, one of the largest Russian strategic investors in the metallurgical, oil, machine engineering, mining, chemical, construction, housing, utilities and financial sectors. (Wikiped... 03/02 http://cineville.nl/sites/all/files/gordon-gekko-2.jpg 03/02 Vi får se vilka spel de lägger ner först :( 03/02 Vad händer med rättigheterna till Everquest franchisen nu? 03/02 Inte sa jag att det va obskyrt. Utan att det är skit. Scaleform har inte bara otroliga prestanda problem ifall det används på fel sätt(villket många gör) utan det är otroligt o-optimerat när det används i större skala som i Planetside 2. Mycket av PS2s... 03/02 Scaleform är ju inte direkt nån obskyr okänd teknologi som bara SOE använder. 03/02 Tänkte just säga det. Smedly har inte precis gjort det bra för SOE dom senaste åren. Det krävdes riktigt stora påtryckningar från communityn för att få PS2 optimerat. Som till slut ändå inte är en allt för stor optimering då spelet fortfarande använder... 03/02 Det har du helt klart rätt i, jaha ska bli klart intressant att se vad det här kommer att innebära. 03/02 Smedley var inte direkt bättre, enligt honom så är vi kunder "Credit Cards with Legs". 03/02 Investeringsfirmor är en plåga i spelindustrin, och allting dom rör vid förvandlas för eller senare till skit. Allt dom bryr sig om är kvartalsrapporter, och inte ett skit om produktkvalitet eller kunder. Eller förlåt... visst bryr dom sig om kunder....... 03/02
Skicka en rättelse