Förra året meddelade #From Software att #Dark Souls II: Scholar of the First Sin skulle invader Xbox One och Playstation 4, utöver den föregående generationens konsoler. Idag har det släppts en ny trailer som förbereder oss inför släppet den 7 april.

#Scholar of the First Sin innehåller allt tidigare släppt material till spelet, samt lite nya saker att utforska och förhoppningsvis klara med hedern i behåll. Tänker du inhandla titeln till antingen Playstation 4 eller Xbox One, kommer du även kunna njuta av lite uppfräschad grafik.

det e ju bara att köra med valfria mods http://www.nexusmods.com/darksouls2/ så blir det snyggare än "dx11" uppdateringen endå som ser likadan ut ? som orignalet på PC. 04/02 Herregud, originalspelet till PC ser ju bättre ut, utan mods. Sicken rip-off. 04/02 Det spelar såklart ingen roll så men jag tänkte mer på att BB är mycket nyare så spelar man det först kanske DkS2 känns lite gammalt. Ffa om man är en ny spelare som inte har spelat serien. Som sagt, jag kommer köpa båda ändå :) 04/02 Håller med, det är bedrövligt. Jag hade kunnat tänka mig att pröjsa en liten slant för innehållet och uppgraderingarna (trots att spelet fortfarande inte ser i närheten så snyggt ut som när de först visade gameplay på det) men att köpa hela spelet igen... 04/02 Detta har jag helt missat! Blir förbannad på sånt här.. Det hade kanske varit ok om man gett folk som redan äger spelet till PC/PS3/360 en möjlighet att uppgradera sin version för en slant men att låta folk köpa om vad som verkar vara i princip samma... 04/02 Vad spelar det för roll om man spelar DkS2 efter BB? Spelen hänger ju inte ihop med varandra. 03/02 Man måste köpa igen om man vill ha dx11 uppdateringen.. http://bandainamcous.tumblr.com/post/103526088996/were-very-excited-to-announce-dark-souls-ii 03/02 Du får betala fullpris för hela spelet igen om du ska ha bättre grafik till PC såvida inget ändrat sig: https://www.youtube.com/watch?v=DiDa9Yf2xhI 03/02 Har för mig det släpps som en vanlig uppdatering. 03/02 Vet vi än om DX11 uppgraderingen blir gratis för oss som redan äger spelet på PC eller inte? Eller blir det så som många har spekulerat, att man kommer vara tvungen att köpa dx11 versionen av spelet för full pris? 03/02
Skicka en rättelse