De flesta tycker att den gamla NES-klassikern #Punch-Out!! bjuder på en rejäl utmaning, och många har aldrig kunnat golva den sista bossen (Mike Tyson eller Mr. Dream, beroende på utgåva). Något Jack Wedge förmodligen skrattar högt åt när han klarar spelet med "ögonbindel".

Bland Youtube-kommentarerna finns det de som skriker "fejk!" och menar att han kan se genom mössan och tittar in i en spegel. Andra misstänker att hans emulerade version, som han spelar på en Wii-konsol, är programmerad att spela som en bot. Wegde tänker göra om bedriften, och dessutom vinna på TKO, när han får tillbaka sin NES igen.

känner en kille som kan det här, sett det t.om live! han är dessutom blind! blev av med en back öl då han slog vad om det.. ljud och rytmer är det som gäller. kan säga att man tappade hakan :x 11/02 Tror det är fejk. Det är för mycket som är random med MIke Tyson. Man måste ha sjukt mycket tur när man gissar för att lyckas slå honom. 05/02 Vad sägs som Yoshi's Island (Blindfolded)? =) https://www.youtube.com/embed/qmPsPKxsCJ4 04/02 Ok ursäkta då kom jag ihåg fel. 04/02 Det är såklart möjligt att det är äkta. Men samtidigt är det ju inte "live". Det är på en wii konsol. Det kan till och med vara något annat som är förprogrammerat. Det kan vara någon annan som står i bakgrunden etc. Man kan inte ens se killens händer... 04/02 "Så spöar man mike tyson med ögonbindel"? Jag såg bara nån som gjorde det, inte hur man gör det... 04/02 Ingen har gjort det live på AGDQ el liknande. Sinister1 kom hela vägen till Tyson men han går inte att besegra utan att se honom, vilket han själv förklarar i denna video. https://www.youtube.com/watch?v=CvzIb53Lcno Eller går gör det givetvis men om det... 04/02 den där musiken är ju så bra 04/02 Det är inte fejk. Finns flera som gjort detta. Minst en gång vad jag vet var ju live på AGDQ om det var i somras eller förra vintern. 04/02 Hmm, vad jag förstår så är Tyson till skillnad från alla andra motståndare i detta gamla fina spel betydligt mer slumpmässig (hans direkt-KO-slag kommer slumpmässigt inom ett givet tidsfönster). De övriga motståndare följer olika fasta mönster som man... 04/02
Skicka en rättelse