I anslutning till [n=23602 skärmdumparna] från #LEGO Indiana Jones FZ kunde visa för en dryg vecka sedan har bildarkivet begåvats med de första bilderna från #Travellers Tales kommande actionkaramell #Lego Batman: The Videogame.

Den som hoppats på att få se hur Bruce Waynes alterego gör sig som en centimeterlång plastfigur får emellertid vänta ännu ett tag - först ut på tur att avbildas står superskurkduon Joker och Harley Quinn.

Precis, Lego Star Wars var ju riktigt kul och helcharmigt :) fast det är klart att det kan bli långtråkigt i längden om dom gör Batman och Indiana Jones precis som Star Wars. Ser i vilket fall fram emot Lego Batman :D 19/02 Iofs så finns det för lite spel med lyckad humor. 19/02 Jovisst, jag ville bara belysa en intressant observation: Jag tror att kids i 10-årsåldern blir mer lyriska av brutala våldsspel än vuxna, medans vuxna personer upskattar den subtila humorn i t.ex. Nintendos barnvänliga spel mer än vad kids gör. Om man... 19/02 sedan så kan man också mena "barn" och sedan mena Barn. Alla föräldrar kanske inte tillåter att deras mindre barn spelar våldsamma spel. "Will someone Think about the children!?" - The Simpsons 19/02 Det är det väl ingen brist på? Jag menar, kidsen älskar ju att skjuta huvet av folk så att blodet stänker. 19/02 Vad det skall klagas då, var glad att några tänker på att göra spel som är kul för både barn och vuxna :) 19/02 Spelar det NÅGON som helst roll om det är mjölk eller inte om spelen håller en hög kvalite som gör dem roliga att spela? 19/02 Kolla närmare, alla spel är gjorda av samma utvecklare: http://games.ign.com/objects/026/026147.html Det verkar onekligen som det har hittat ett mycket enkelt och framgånsrikt recept: 1. Leta upp ett gammalt film-IP 2. Gör spel med LEGO-grafik 3. ???... 19/02 Det må vara så.. Men de är ändå de bättre uppföljarna faktiskt.. Borträknat är Halo 3.. Då jag inte gillar halo serien :P Och iofs.. oblivion va inte lika bra som morrowind.. Men kotor2 > * Ska bli kul o se jokern i legoform. 19/02 Kasta inte sten i glashus: Du har fyra spel i favoritlistan i din FZ profil. Allihop är uppföljare och inget av dem kan beskyllas för att vara speciellt nytänkande. 19/02
Skicka en rättelse