När #The Witcher dök upp i höstas fick det blandad kritik. Många hyllade det till skyarna för dess öppna, levande värld men lika många sågade det vid fotknölarna, ofta på grund av det sexrelaterade innehållet. Utvecklarna bakom spelet, #CD Projekt, meddelar att de tagit till sig kritiken, finputsat spelet och nu tänker släppa en förbättrad version av det. #The Witcher Enhanced Edition som det kommer heta kommer bland annat ha fixat till NPC-generatorn där 50 nya karaktärer tillkommit. Vidare har det bland annat lagts till 100 nya gester att användas vid dialoger, nya ansiktsuttryck, laddningstiderna har minskats med 80%, det engelska språket har blivit uppdaterat (över 5000 rader text har skrivits om och spelats in.) samt ökad stabilitet.

I den uppdaterade versionen medföljer även två extra DVD-skivor , en med en mod-editor och två nya äventyr och en med en bakom-kulissena-film. Vidare i paketet hittar vi två CD-skivor med musik från och inspirerad av spelet, en instruktionsbok på 80 sidor, en guidebok på 112 sidor, en karta över spelvärlden samt en 50-sidig novell från författaren bakom spelet.

The Witcher Enhanced Edition hamnar i butik den 16:e maj och för de som redan köpt spelet kommer en nedladdningsbar uppdatering att finnas tillgänglig.

[fi=5318]

Tack till MaXMC för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse