Högsta chefen kommenterar det kontroversiella dlc:et med kontroversiellt uttalande.

Att du måste betala extra för det största monstret i #Evolve, som släpps nästa vecka, blev såklart en het potatis men #Take-Two Interactive-chefen Strauss Zelnick tar saken med ro. Under en telefonkonferens om företagets ekonomi, där vi bland annat fick reda på att #GTA V sålt 45 miljoner exemplar, hade han följande att säga om diskussionerna:

– Jag antar att kontroverser, generellt sett, är en bra sak. Folk kan kritisera affärsmodellen. Jag tror att vi levererar ett fantastiskt spel som kommer att gå hem hos konsumenter som betalar för det. Alla tecken ser väldigt positiva ut.

Och fastän det självklart går att kritisera just affärsmodellen finns det kanske ett visst uns sanning i det Zelnick säger. Hur många visste ens om vad det största monstret i Evolve hette innan det blev heta diskussioner kring det.

Verkligen inte. Bara smått irriterad att ni klagar på 150kr när ni småkids säkerligen spenderat tio gånger så mkt på att köpa gems i clash of clans.... 06/02 Är du hög? 06/02 Jag kommer garanterat köpa den dyrare varianten. Helt klart värt. Ni är snåla om ni inte stöder detta grymma spel. Eller ska ni in och ladda ner på TPB.... Stöd de som gör spel med nytänk och som är välgjorda. 05/02 Det är fortfarande ingen Day One DLC då det i sig betyder att den finns att köpa när spelet släpps men som ej är fallet. De har fortfarande inte annonserat ut när den kommer att släppas då den som sagt ej är färdig. Man kan se det som hur de gör med Sea... 05/02 1. http://www.fz.se/artiklar/nyheter/20150115/det-sista-evolve-monstret-ar-en-bjasse 2. "Robb finally added that those who pre-ordered the game would receive the first monster DLC for free." De vill säga dag ett DLC!!!! 3. Har inte sagt något alls om... 05/02 Fattar fortfarande inte alla puckon som förhandsbokar och köper DLC... Ni förstör för oss andra :) 05/02 Spelet kommer inte att ha något DLC när det släpps, om man kollar upp monstret som man får på Youtube så kan man se en del klipp där de spelar det i en Alpha bana och alla animationer och attacker är inte ens klara än. Kanske kolla upp hur det ligger... 05/02 Bestämde mig under första betan att inte köpa de. Kul konceptet. Men utan riktiga servrar så kommer spelet dö ut precis som alla p2p spel. Och de känns som man får precis som titanfall väldigt lite för pengarna. Och spel som har day 1 dlc ska man undvik... 05/02 Har man tillräckligt med pengar för marknadsföring och reklam så kan man sälja vilket skit som helst. 05/02 Välj en affärsmodell ! Blanda inte in flera. Jag har inget mot lol eller dota med sina skins och liknande då spelet är gratis och allt går att köpa med ingame points. Men köper jag ett spel så har jag köpt det ! Och ja, dlc är en sak men det ska väl int... 05/02
Skicka en rättelse