Vi visste förstås att dagen skulle komma då #EA och #Maxis utannonserar den första expansionen till #The Sims 4. Stunden är kommen, och Get to Work heter tillägget som låter oss följa med simmarna till jobbet och bland annat axla rollen som läkare, kriminalare och vetenskapsman. Driftiga entrepenörer kan även öppna egna företag som går att designa på samma sätt som det egna huset.

Tycker du att det låter bekant så är det förmodligen för att det är samma typ av expansion som släpptes till #The Sims 3, då under det svenska namnet Drömjobb. Get to Work landar i april och en första trailer ser ni nedanför.

skulle inte förvåna mig om de släpte fler expantioner även när sims 5 är släppt aka: mjölka så mycket pengar som de bara går. Synd jag gillar sims men inte efter EA's nya koncept: mjölka så mycket pengar från spelarna så möjligt utan att bry oss kvalite 05/02 Hur länge kommer man få vänta tills spelet är färdigt aka alla expansioner är släppta........? Dum som jag var så köpte jag spelet nästan vid release. Kommer ändå vänta tills alla expansioner är släppta 05/02 Suck! Att man ska behöva vänta på 47:e expansionen bara för att ha ett husdjur. Nu bojkottar jag Sims. 05/02 http://img.pandawhale.com/post-39018-Theoden-so-it-begins-gif-Imgur-YB8r.gif 05/02 Sims 4 är nog det första spelet i serien sen Sims 1 som jag faktiskt tycker om. Lär nog skaffa dess expansions. Det blir inga förhandsbokningar dock! 05/02 Nu kanske jag är ute och cyklar, men det här med att "följa med" simmen till jobbet fanns väl inte alls i trean? 05/02 Andas in djupt nu och lyssna på orden....379kr......för 4 yrken..... Bäst av allt, folk kommer att kasta varenda mynt åt dom. Väntar bara tills Miley Cyrus expansionen kommer. 05/02 Varför använder du Respawntimer? Den verkar buggad har jag hört. Själv kör jag med Save/Load.. 05/02 Får man följa med på jobbet endast för de nya yrkena som kommer i patchen, eller är de så vänliga att de låter oss följa med på jobbet på de redan existerande yrkena också? Skulle hata om de försakar redan existerande material 05/02 Nu ska spenarna mjölkas 05/02
Skicka en rättelse