Ni har väntat, ni har trängtat, ni har trånat efter att få stilla er hunger efter galenskaper. Och vi hör såklart bön.

FZ:s avdelning för allt udda, bisarrt och underhållande som aldrig riktigt platsade i det ordinarie nyhetsflödet, WTF, var populärare än vad som var rimligt och långt före sin tid. Trots det självdog sektionen för ett par år sedan då vi slutade underhålla den.

På redaktionen blev vi dock aldrig riktigt bekväma med tanken på att inte kunna publicera precis vad som helst när som helst, och framförallt saknade vi alla era tips och glada tillrop. Och i takt med att medieklimatet har ändrats finns det idag större anledning än någonsin att separera Trams från Viktiga Nyheter (TM). Således var beslutet enkelt efter att vi väl satt oss ner och funderat på saken:

WTF skulle tillbaka!

Och nu är vi där. Nylansering, uppfräschat format och tillhörande Facebook-sida ska se till att ge WTF den kärlek och uppmärksamhet som avdelningen förtjänar. (Vi kommer även att ha en dedikerad portal här på FZ, men den är under uppbyggnad. Under tiden hänvisar vi till Facebook-ditot.)

Men, vi kan såklart inte göra det utan er hjälp!
Tipsa oss om dina video- gif- musik- och textfynd via:
Facebook.com/FragzoneWTF (Skicka ett meddelande)
WTF@fz.se WTF i forumet

Och glöm såklart inte att gilla WTF på Facebook, dela dina favoriter och sprida ordet om denna pånyttfödelse.

Det skulle väl vara jag i sådana fall. 25/03 http://www.reactiongifs.com/r/Dz3nk.gif http://www.reactiongifs.com/r/isn.gif http://www.reactiongifs.com/r/ohjz.gif http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/12/omgwtf.gif 24/03 Haha, gamla WTF var spretig och vi visste inte riktigt i vilket håll vi skulle dra sektionen. Den blev minst sagt styvmoderligt behandlad. Däremot blev den väldigt saknad när den till slut försvann - något som både hade med det och ekonomiska skäl. Vi... 24/03 Tack! 23/03 Fragzone please. Det är så mysigt att sitta och kolla på. 23/03 http://media.giphy.com/media/3o85xq9bgLCmDq8gUM/giphy.gif HERE WE GO! 23/03 Felet är lätt åtgärdat. Dock riktigt illa att ingen märkt detta innan återlansering. .box-field, input.search-field width: 608px; Drar man ner width där till t ex 68px så passar allt in som det ska. 23/03 På allmän begäran alltså? Och kommentarsfältet är lyriskt? http://replygif.net/i/392.gif ...vill minnas att (den gamla aka den enda, upp tills idag) WTF-sektionen blev ganska skoningslöst sågad när jag besökte FZ'as redaktion för något/några år sedan.... 23/03 Toppen av FZ WTF, där man kan begränsa urvalet ser rätt trasig ut i Firefox. (Allt fortsätter på samma rad åt höger in i Hardline-bakgrundsoändligheten. edit: Samma i Chrome och IE. (bifogad bild) 23/03 Det var vår avdelning för spelrelaterade saker som inte riktigt passar i nyhetsflödet. Gamla wtf var sock spretigare, det här blir mer spelrelaterat. 23/03
Skicka en rättelse