Äntligen spelhelg!
Varje fredag kommer FZ-crew att dela med sig av sina tips inför ledigheten, och samtidigt frågar vi också vad ni kommer att spela! Tipsa oss, och era medmänniskor!

Jocke Bennet Har jag tur kan jag smita iväg och köra lite Total War: Attila. Recension kommer inom kort, och vi har även ett speciellt event nästa vecka!

Calle Johansson-Sundelius Jag ska försöka slita mig ur slukhålet Heroes of the Storm och spela klart gulliga Grow Home - något så oväntat som ett Ubisoft-spel i indieformat som smygsläpptes på Steam i veckan. Trots buzzword som "procedural world" och "physics puzzles" är det rejält charmigt - se själv!

Tomas Andersson Allt! Gräsänklingshelg är spelhelg, och en gräsänklingsvän hälsar på. Det lär bli #PES, #Forza, #Assetto Corsa, #Top Spin, #Table Tennis och #GTA, samt köttig mat och välsmakande dryck.

Mattias Frost Efter en kortare paus är det dags att återvända till zombieapokalypsen i H1Z1. Kanske hinner jag till och med påbörja bygget av ett litet läger innan banditerna skjuter mig i huvudet!

Johan Olander Helgen tillbringas på landet omgiven av skog. Vad passar då bättre än att ta tag i Simogos Year Walk? Det kan också hända att jag luftar min skandinaviska styrka i Wargame: Red Dragon.