The force is strong in the Battlelog.

Battlelog, det hemsidebaserade systemet som hanterar serverbläddring och mycket annat i de senaste Battlefield-spelen, kommer även att implementeras i #Star Wars: Battlefront. Något officiellt besked om detta finns inte med Uprise, den EA-studio som ligger bakom tekniken, listar spelet under "Soon" tillsammans med det stundande släppet av #Hardline".

På pappret låter det väldigt smart att kunna välja server och mecka med inställningar medan spelet laddar i bakgrunden men systemet har ändå fått utstå en del kritik. Vilket betyg skulle du ge Battlelog idag?

mm med battlelog, det låter som att vi får ett star wars spel som är som BF 4 fast i star wars miljö och då har vi ju lämnat gamla klassiska Star Wars Battlefront är inte så sugen på att levla en massa när jag spelar spelt, jag föredrar välja karaktär... 09/02 Att joina BF1942-servrar med All-Seeing-Eye var tusen gånger bättre än battlelog... 09/02 Fungerat utmärkt för mig. Spelen på battlelog är även väldigt alt-tab vänliga, till skillnad från många Steam-spel som tenderar att bugga ut när man försöker att gå ur dom en liten stund. 09/02 Gillar inte Battlelog. För mej är den rörigt att kolla runt i. Dom borde låta spelare starta spelet normalt för dom som vill. utan att röra webbläsaren som i start kanske inte har support för. 09/02 Battlelog kändes ovant i början men det är riktigt skönt att surfa vidare och så poppar spelet inte upp förrän det är färdigladdat. (Mestadels iaf). Serverbläddraren känns fortfarande inte helt bra dock. 3/5. Edit: Väldigt spridda betyg i omröstningen.... 09/02 Jag tycker det fungerar bra förutom när man ska uppdatera det. 09/02 Var skeptisk i början men efter ett tag så blev jag ändå övertygad om att det är ganska bra, finns en del saker som skulle behöva förbättras men allt som allt tycker jag systemet fungerar bra, 3 av 5. 09/02 Ja +1 på det där med att joina med vänner. Det fungerar sådär. I början innan alla servrar började köra med script av olika slag för balansering fungerade det jättebra. Tycker inte det var mer problem då med teambalance än vad det är nu så scripten gör... 09/02 Jag har börjat gilla det mer på senare tid. När BF3 var nytt och jag hade en äldre dator och dåligt internet, så hade jag väldigt stora problem med det... Men när jag skaffade ny dator och nytt internet så försvann i princip alla problem. Nu tycker jag... 09/02 Totalt sett 3 av 5. Varken bättre eller sämre än medel. Egentligen 2 av 5 på grund av buggar och problem när man ska joina servrar, bjuda in kompisar till servrar med mera. Trots att systemet används ända sedan BF3 så hänger envisa buggar kvar, nu har... 09/02
Skicka en rättelse