Xbox One kan snart få funktion som PS4 haft sedan lanseringen

Möjligheten att ta screenshots har funnits på PS4 sedan konsolen släpptes, men på Xbox One har funktionen lyst med sin frånvaro.
I en tweet i helgen meddelade dock Xbox-chefen Phil Spencer att han just tagit en screenshot med sin utvecklarversion av Xbox One.

Nice to finally be doing this on my Xbox One dev kit.

Exakt när funktionen dyker upp är oklart, men Microsoft har jobbat på en lösning ett bra tag nu. Förhoppningsvis släpps den med någon av de nästkommande, månatliga uppdateringarna.

Jag vill nog hävda att bashning aldrig förtjänas från er skribenter! Det sköter alla andra här på forumet väldigt bra med sina kommentarer hit och dit. Nej, från er på FZ vill jag bara läsa seriösa artiklar med neutrala kommentarer och att du försöker... 09/02 Kan bara hålla med, har även jag lagt märke till denna tendens. 09/02 Jo, Klart Microsoft förtjänar kritik för sin inte helt perfekta lansering av Xbox one, men det var inte artiklarna om lanseringen jag menade. Sällan Xbox nämns i en Ps-artikel på fz, men näst inpå varje gång det skrivs om Xbox läggs det in en liten bras... 09/02 Vilket slöseri med tid.. 09/02 Det kan bero på att det varit långt fler kontroverser kring lanseringen av Xbox One, Det genererar såklart mer dålig press. 09/02 Måste hålla med om att rubriker till Xbox-artiklar har ofta en nedsättande ton i sig, medans nyheter om Playstation är hyllande och avslutas med ett !. Men jag har ingen Ps, den kanske är helt underbar i jämförelse. ; ) 09/02 Synd att du tycker så. Vi har såklart våra personliga favoriter på FZ, men det är väldigt spridda skurar. Vissa spelar bara XB1 när de får välja, andra PS4. Eller PC. Och jag vill hävda att vi bashar när bashning förtjänas, oavsett företag. 09/02 Tack, det var rent slarv av mig. Har fixat texten! Ja, vi har två Xbox One på kontoret. 09/02 Nu har jag själv aldrig ägt ett Playstation så jag har inget att jämföra med, men jag är väldigt nöjd med uppdateringarna som kommer till min Xbox One iaf och i och med att man är med i Preview programmet så har man även möjlighet att påverka utveckling... 09/02 Man får vara glad över att man äger ett Xbox One iaf som får nya mjukvaruuppdateringar varja månad. :) Efter att PS3an bara fick nedgraderingar gång på gång så lämnade jag det skeppet och bytte sida. Kunde inte vara mer nöjd. :) 09/02
Skicka en rättelse