Under dagen kunde du kika på ett gäng hysteriskt roliga animationer från Battlefield Hardline, men om du har varit upptagen med att spela har du inte varit ensam. Den öppna betan, som nu lider mot sitt slut, har nötts av en sjuhelsikes massa spelare.

6 000 000 hobbykriminella och aspirerande poliser har suttit bänkade framför tv- och datorskärm för att göra livet surt för sina motspelare. Steve Papoutsis som är chef för utvecklaren var mer än nöjd och berättade att de just nu sitter och utrotar buggar insamlade från betan. Om du vill hjälpa till att samla in bugginformation har du till i morgon på dig.

blir inget köp för mig. Köpte BF4 vilket jag ångrar. Håller mig till BF3 istället. 10/02 Sniperglare... Gör alla en tjänst i alla BF-spel och sluta vara en belastning för ditt lag. Du är inte undantaget. 10/02 Jag tycker betan var väldigt rolig på PS4an. har inte lirat BF sedan bad company 2 på PC så det blir nog ett köp 10/02 Jag var en av dem som spelade BF 3.75 i helgen. Det var faktiskt skoj att leka tjuv o polis... Fast det är ännu roligare att se hur många som egentligen köper samma sak, fast i ny förpackning för samma pris. Det är sorgligt rättare sagt. Moddare hade... 10/02 Jag provade och tyckte det var kul, gillar man tidigare battlefield tror jag man gillar Hardline också... Men rent personligt är jag osäker om det blir ett köp, detta pga att det inte känns tillräckligt mycket "nytt" I mitt tycke känns det mer som BF3-4... 10/02 Kallar det hära call of duty style, skillnaden mellan bf3 och bf4 är ett nytt spel, men hardline är bara andra skinns, ala cod style... :( 10/02 Tyvärr tycker jag efter ha spelat betan att hhardline är bara en mod av bf4. Spelet känns som att dom måste få tillbaka pengarna dom förlorade i bf4 release. 10/02 Riktigt tråkigt, kändes som en billig mod av några hobby snubbar. 10/02 Håller med dig OM det blir köp så blir det några veckor efter releasen men det lutar åt ej köp efter att jag testat betan tycker inte spelet var så bra. Körde bara ett par timmar men som jag fattade det var det ingen sniperglare (såg ingen sniperglare... 10/02 Dom får sälja fler kopior om dom använder sig av Battlefield titeln. Allt är uträknat. 10/02
Skicka en rättelse