Godus är fortfarande inte släppt till datorer och flera Kickstarter-belöningar har uteblivit helt.

Peter Molyneux är numera ökänd för att lova saker hans spel sällan levererar men med #Godus verkar situtionen värre än vanligt. Rock Paper Shotgun har i en artikel gått igenom en rad löften från Kickstarter-insamlingen för över två år sedan och flera saker är ännu inte infriade och verkar inte bli det heller.

Spelet är släppt till mobila plattformar men pc-versionen verkar så långt ifrån klar att en av utvecklarna till och med uttryckt sin frustration offentligt. Flera av belöningsnivåerna har heller inte realiserats, såsom en bakom kulisserna-bok från utvecklingen och särskilda forum för studenter som vill lära sig göra spel. Faktum är att hela forumet är nedstängt.

Samtidigt annonserar Peter Molyneux ett nytt spel och när RPS försöker nå #22 cans för en kommentar gällande Godus studsar deras mail tillbaka. Allt detta har såklart skapat stor frustration hos dem som var med och finansierade spelet via Kickstarter och på Reddit finns det trådar med mindre smickrande rubriker såsom "Fuck you, Peter Molyneux. I want the money back that I kickstarted for Godus.".

Försvarar inte honom även om jag är imponerad över hur han lyckas få jobb trots värdelösa filmer. Däremot får han ändå sakerna gjorda. Olika nivåer i helvetet. ;) 16/02 Trodde inte uwe boll hade så många fans som skulle försvara honom haha. ;) 16/02 Fortfarande. De blir slutförda.. Sen att de blir helt B-aktiga är ju en helt annan femma. 15/02 Att någon fortfarande tror på den störste mytomanen inom gaming är ju iofs förvånandsvärt. Randy Pitchford ljög ju stjärhalvorna av sig över Alien Colonial Marines och sedan har vi ju ett par Zombie-lögnare men de får fortsätta. Folk ger dem pengar fort... 12/02 Det gemensamma skulle väl vara besvikelsen av titlar skapade av båda två :P 12/02 Självfallet är det ingen bra jämförelse.. Uwe Boll får iallafall sina projekt slutförda. 12/02 Hehe, okej, jag ger upp, ni har rätt :P Förövrigt så är enda anledningen till att jag kommit ihåg hans namn genom alla dessa år är likheten med ordet "möllinöh" 11/02 Snubben som vann Curiosity har ju inte sett röken till någon vinst heller: http://www.eurogamer.net/articles/2015-02-11-the-god-who-peter-molyneux-forgot?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=socialoomph 11/02 Det är fint att du finslipar argumentet jag hakade upp mig på. Att han konsekvent bara är legend är fel. Men bland spelindustrins visionärer som en avdankad föredetta, som gör allt för att få in månadslönen på fansens bekostnad, med rykten om att sitta... 11/02 Peter Molyneux har allt för många projekt som inte levt upp till den "överhype" som han själv har skapat. Men det är väl klart att han är en "legend" inom spelvärlden, på samma vis som Uwe Boll är en "legend" inom filmvärlden. Hahaha, kanske lite grov... 11/02
Skicka en rättelse