Peter Molyneux är numera ökänd för att lova saker hans spel sällan levererar men med #Godus verkar situtionen värre än vanligt. Rock Paper Shotgun har i en artikel gått igenom en rad löften från Kickstarter-insamlingen för över två år sedan och flera saker är ännu inte infriade och verkar inte bli det heller.

Spelet är släppt till mobila plattformar men pc-versionen verkar så långt ifrån klar att en av utvecklarna till och med uttryckt sin frustration offentligt. Flera av belöningsnivåerna har heller inte realiserats, såsom en bakom kulisserna-bok från utvecklingen och särskilda forum för studenter som vill lära sig göra spel. Faktum är att hela forumet är nedstängt.

Samtidigt annonserar Peter Molyneux ett nytt spel och när RPS försöker nå #22 cans för en kommentar gällande Godus studsar deras mail tillbaka. Allt detta har såklart skapat stor frustration hos dem som var med och finansierade spelet via Kickstarter och på Reddit finns det trådar med mindre smickrande rubriker såsom "Fuck you, Peter Molyneux. I want the money back that I kickstarted for Godus.".