Näpp, vi är långt ifrån första april.

Vad har #Dayz och arkadklassikern Asteroids gemensamt? Båda befolkar inom kort i den allt mer trångbodda genren överlevnads-mmo. Som rymdgruvarbetare måste du tampas med såväl rymdes karga klimat som illvilliga motspelare som hellre snor dina saker än fixar egna.

#Asteroids: Outpost utspelar sig på en asteroid och du kommer att kunna bygga baser, skjuta sönder mindre rymdstenar för resurser och bilda allianser med andra spelare. Eller starta grannfejder inte ens Robert Aschberg kan reda ut. Utvecklingen sker av hyfsat okända Salty Studios med viss hjälp från #The War Z-skaparna Arktos Entertainment Group och förvänta dig en Early Access-version inom kort.

Jaha, då så :) Mnen när vi är innne på ämnet, finns det någon "ny grafik" verison av Asteroids att spela nu? Första och gamla konceptet funkar ännu idag. 12/02 Detta känns lika seriöst som "Battleship" filmen. 11/02 Sugen om Sony skaffar det till ps4an annars så hoppar jag klarar inte av att se windows eller att sitta vid en dator längre en nödvändigt. 11/02 Det är ingen slump. Atari ligger bakom spelet och namnet på spelet verkar vara planerat sedan länge... "The next installment of Asteroids will be here in six to eight months" - Atari CEO Frederic Chesnais, sep 2014 http://www.pcworld.com/article/2606956... 11/02 Early access (som man får betala för kanske?), war z - skaparna, tjuvåk på Asteriods-namnet, vad kan gå fel? Säkert köp! 11/02 Ermm..Wait...What? :P 11/02 Framkommer ingenstans i nyheten om att detta skulle va en koppling till arkad Asteroid? Kan det bara va en tillfällighet i namn? Spelet handlar ändå om Asteroider. 11/02 Kan inte spelet stå på egna ben utan att klistra på det anrika spelet Asteroids namn, då är det något lurt. Det känns lite som att spelmakarna inte tror på sin egna vision och att spelet kanske inte är så mycket att hänga i granen. Alternativt så är det... 11/02 Man ser ju klart och tydligt kopplingen här och att namnet absolut inte bara används för att sälja bättre. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/1/13/Asteroi1.png http://image-cache.s3-website-eu-west-1.amazonaws.com/YTo2OntzOjI6ImlkIjtpOjEwMzEwNjg7c... 11/02 Känns mer som de bara tagit namnet Asteroids för att det lät bra 11/02
Skicka en rättelse