GSC Game World kommer göra ett uttalande inom kort.

Sajten Polygon rapporterar att ett nytt Stalker-spel är på gång. Ukrainska företaget GSC Game World stängde dörrarna och lade ner utveclingen 2011 men återuppstod nyligen och nu säger man att ett uttalande om en ny Stalker-del kommer "snart".

Intressant att notera är att ett konkurrerande Stalker-spel också är under utveckling hos West Games. Spelet och företaget kommer med många frågetecken i bagaget, som en misslyckad corwdfunding-kampanj och rykten om att företaget härbärgerar delar av det forna Stalker-teamet.

Det blir intressant att se vilket spel som går segrande ut striden, eller om vi ens får se något av dem förverkligas.

Nja.. jag tror snarare att det beror på att STALKER-serien har en väldigt östeuropeisk känsla och design. Jag älskar det, men jag tror att det begränsar tillgängligheten på många ställen i världen. 12/02 JAAAA :D fan vad nice! finns så sjukt mycket de här spelen gör rätt! 11/02 Håller med! 11/02 Ååååh hoppas hoppas hoppas, stalker spelen och världen är verkligen underbar! Tycker verkligen de lyckades mixa fps och rpg elementen. 11/02 Det här är ju en ganska gammal nyhet och det står ingenting om ett nytt STALKER i länken. Vad jag har hört från Vostok Games på facebook är att GSC arbetar på ett nytt Cossacks. 11/02 Och även de flesta open world spelen idag gör! 11/02 Jag har tyvärr blivit för gammal för att orka hajpa men jag gör så gott jag kan från gungstolen! Har massa härliga minnen från tiden (åren) jag väntade på första spelet. Läste "Roadside picnic", såg STALKER och skrev tillomed kort fanfiction :) Fan va... 11/02 Cheeki Breeki! JA JA JA! De får inte fucka upp det här! 11/02 Ett nytt Stalker kan bli sjukt bra om dom bara lägger ner lite krut på att "next-gen" anpassa motorn eller knåpar ihop en ny, och inte bara fortsätter på vad dom slutade med 2011 och lever på gamla meriter med ursäkter som "vi ville behålla känslan".... 11/02 jag hoppas att det kommer ett nytt stalker spel då jag älskar atmosfären, knappt metro 2033/34 lyckades fånga stämningen lika bra, tyvär drogs det med drösvis av buggar, första var inte så illa, clear sky väldigt vackert när det kom och gick att spela... 11/02
Skicka en rättelse