Men ännu oklart om Kickstarter-löftena kommer infrias.

#Godus blir inte alls det spel Peter Molyneux och #22 Cans lovade när de äskade pengar via Kickstarter. Fortfarande saknas en hel del av de utlovade funktionerna i pc-versionen (bl.a. multiplayer, vilket är en förutsättning för att #Curiosity-vinnaren sin vinst), och efter tunga doser kritik talar Molyneux och medarbetarna Jack Attridge och Konrad Naszynski ut i ett filmat meddelande till communityn.

Den nya designern Konrad Naszynski förklarar att han hoppat på projektet för att höja kvalitén på pc-versionen. Han beskriver sig som strategi- och god game-fantast, och målet är att lyfta det (underförstått inte särskilt bra) spelet till en kvalitetsnivå så att han själv skulle vilja spela det.

Molyneux version låter avsevärt mer optimistisk, även om han bekräftar att studion tappat folk och att han själv sitter med ett annat projekt vid namn #The Trail. Han strösslar i vanlig ordning med förtroendebyggande uttryck som "I'm still absolutely fascinated". Samtidigt svarar han inte på den första, raka frågan om huruvida Kickstarter-löftena kommer infrias.

Senare förklarar Molyneux att han skulle ha satsat på att färdigställa pc-versionen först om han fick chansen att göra om allting från början. Han säger också att "några av löftena borde ha infriats", vilket får Rock Paper Shotgun att påpeka att samtliga Kickstarter-löften ska infrias. Om inte ska återbetalning erbjudas.

Hela filmen med Molyneux och 22 Cans ser du nedan.

Frågan blir väll... "Din far åt helvete" din vaddå? :P 21/02 Nu kanske jag är trött, men jag ser det inte. :) 13/02 Med tanke på att de i videon säger att bara två jobbar på spelet fortfarande, Konrad och Pavel, så är det föga troligt. Framför allt med tanke på att kodaren, Pavel, enbart jobbar med att fixa buggar i mobilversionen. 12/02 jag tyckte fable 1 var bra jag tyckte 2an var ännu bättre och jag tyckte 3an tappade banan helt:P, med det sagt skulle jag fortfarande vilja se fable 4 fast tillbaks till fable 2 andan:P det enda tråkiga var väl att man inte kunde ändra åldern på ens... 11/02 Håller med, om man tar 2:an för vad det är så är det faktiskt ett riktigt kul spel. 3:an sög dock. 11/02 Godus kanske blir ett bra spel, men vad gäller Peter Molyneux så tror jag på honom igen först när jag ser resultat. 11/02 Som sagt. Pajas. 11/02 Ärligt, vad är det med allt hat på 2an? Annat än att spelet är lättare än någonsin så gör det allt som fable gjorde fast BÄTTRE på iprincip alla plan. Bara den mer "öppna" världen gör det mycket roligare att spela i min mening. 11/02 Molyneux kanske kan ersätta den här killen? http://www.troll.me/images/ancient-aliens-guy/ancient-aliens-guy.jpg 11/02 Molyneux apologizes for Fable (http://spong.com/article/7740/Molyneux-on-Fable-I-apologise) Molyneux apologizes for making up game features (http://gamerant.com/peter-molyneux-fable-game-features-lies-trung-74903/) Molyneux apologizes for over-promising... 11/02
Skicka en rättelse