Dubbla pickadoller och shampohatande frisyr – Homeland-stjärnan ser stenhård ut som Agent 47.

Ni känner till historiken - filmer baserade på spel blir sällan särskilt bra. Därför drar man alltid igång nya trailers med en viss försiktig optimism men den spontana reaktionen på #Hitman: Agent 47 blev ändå "inte så pjåkigt". Mest för att Rupert Friend redan har spelat en iskall mördare i serien Homeland.

Om du inte tror dig orka igenom en hel film med den streckprydde agenten i fokus rekommenderar vi Rocketjumps kortfilm på dryga 4 minuter.

Tack till MacNille för detta #nyhetstips!
Detta kan bli en riktigt bra film. Förhoppningsvis gör de den inte lika dålig som vad Hitman från 2007 var. Plus, jag blev väldigt sugen på att spela Hitman: Absolution nu bara för det. 20/02 Gah... vadå förstöra en cool spelserie med en massa hollywoodtrams. Blir 47en kär i den där bruden så blir jag besviken. Han ska vara en lönnmördare. En lönnmördare är iskall och drar inte till sig uppmärksamhet och gör sitt jobb på bästa möjliga sätt... 20/02 Ser ju ut att bli bättre än spelen i alla fall.... 13/02 Alldeles för mycket stealth! 12/02 Ups, rörde ihop namnen. Förstår inte riktigt poängen med din sarkasm i den första meningen. Vad har den med vad jag skrev att göra? Dels tror jag att man som vanligt fokuserar på actionscener i trailern eftersom det tenderar att locka fler, dels skymtar... 12/02 Vi får se hur filmen faktiskt blir, men Timothy Olyphant var så sabla bra som 47. Riktigt sorgligt att han inte bara repriserade rollen! 12/02 Men fy faan nej... Detta ser ju bara ut som vilken halvtaskig actionfilm som helst, hade kunnat va jason statham i huvudrollen utan problem. Hjärndöd action med mycket "häftiga" effekter kan väl va trevligt ibland men inte som Hitman... 12/02 Rupert Friend är riktigt jävla grym och i princip perfekt för rollen, men att klanka ned på Olyphant för att förra Hitman filmen var dålig är fel. Olyphant har, precis som Friend, varit jävligt stabil på tv i många år, då med serien Justified. 12/02 Såg ut som hitman: matrix lr nåt. Kommer bli så dåligt. 12/02 Ja, jo. Jag minns i spelen när man viftade med pistoler på öppen gata, gjorde grymma ninjaflips och sköt sönder handbojor med krypskyttegevär. Var är smygandet, förklädnaderna och 47s förmåga att använda omgivningen till sin fördel? Förhörsrummet räknas... 12/02
Skicka en rättelse