Det har visserligen blivit bättre på senare tid men en del utvecklare tycks fortfarande ha svårt att utveckla till Playstation 3 samtidigt som de gör PC- och Xbox 360-versioner av samma titel. #Sony hoppas dock att det ska bli ändring på detta med den nya #Phyreengine som ska göra det möjligt för utvecklare att arbeta i den miljö de är mest bekväma med för att sen kompilera om så att spelet fungerar bra på Playstation 3 och det utan någon som helst extra kostnad - motorn är nämligen gratis. Värt att påpeka är även att motorn redan har testats i skarp miljö då titlar som #flOw, #GripShift och #Colin McRae: DiRT redan använt sig av den.

Working on both OpenGL and Direct3D, this engine will allow developers to more easily develop for the PS3 by using PC environments they're more familiar with. A "simple recompile" is supposedly all that's needed to make the game run on the PS3.

Dito, jävla fanboy.. Nästan så man tyckte synd om fanskapet... man riktigt ser hur rädd han blev.. Tack för att du bekräftade min poäng.. 27/02 Har spelat 360 med 720p och 1080p och har då knappast märkt av någon försämring i vare sig grafik eller hastighet? 25/02 Undra vilket straff den där snubben fick som kastade pajen, tårtan i nyllet på Bill Gates ? 25/02 Orkar inte med dig mer, du vägrar läsa vad man skriver och du hatar uppenbarligen microsoft mer än vad du borde. Jävla fanboy.. 25/02 ..säger hon som tror att hertzen är frameraten. Okej, frameraten är redan bestämd innan, jag tänkte på bitraten.. precis som >>film<< (det beror inte på ögat, det är en kostnadsfråga) Jag vet inte hur men jag tycker ändå att upplösningen måste inverka... 25/02 Överföringshastigheten har inget med saken att göra med fpsen. Man har VALT att använda 24fps av många anledningar. Det har med det mänskliga ögat att göra osv. Man kan inte jämföra uppspelning av film med överföring av information. Sen tjatar du om 108... 25/02 Det är 30 och 60 FPS. 360 får 60 om man kör ovannämda variant, PS3an får desamma med 1080 upplösning. Vem har sagt något om herz på en TV? (som förövrigt inte är synonymt med frames per second.) Eller om mer än 60 FPS? Mängden information från skivan... 25/02 Aquilalore allvarligt... va i hela friden har film uppspelning via dvd eller blu-ray med spel att göra? Jo just det absolut ingenting. Och du verkar inte ha speciellt mycket koll på vad fps är för den delen heller och kastar ur dig siffror som ganska... 25/02 Vilket format som spelet lagras på har inget att göra med hur bra det flyter. En dvd>>FILM<< (observera att jag skrev film där) kör 24fps, ett spel som ligger på en har inte samma begränsningar. Blu-ray har i övrigt sämre accesstider än en dvdskiva och... 25/02 Tja... kan kanske ska nämna min nivå då, FPS drop från 120 till 90 = katastrof. Det är många med defekta konsoller som jag har hört klaga på diverse problem. Allt från ljudnivå till frysningar och hack. Jag är en av de lyckliga om man säger så. Nu är... 25/02
Skicka en rättelse