Det verkar som att #Carbine Studios är stolta över sin senaste #Wildstar-uppdatering Protogames Initiative, som bland annat bjuder på två nya dungeons, shiphands för end game och mer godsaker för de som bygger sina egna hus. Företaget har nämligen släppt en riktig free trial som inte kräver några koder eller särskilda inbjudningar.

Nu kan alltså alla bege sig ut på planeten Nexus och se vad Wildstar handlar om. Speltiden gäller i 10 dagar och som högst upp till level 20. Även före detta spelare som inte längre har någon aktiv prenumeration kan återvända med systemet.

För att komma åt gratisperioden ska du logga in på ditt NCSoft-konto (eller skapa ett nytt).

Tack till xorpen för detta #nyhetstips!
Jaså? Där ser man..funkade utmärkt för mig med Chrome. 15/02 Stort minus att man inte kan använda Chrome som webbläsare för kunna komma åt aktiveringssidan så blir inget test för min del. 14/02 Nu spelar jag väl iof ganska mycket, men jag sitter för tillfället på 280 platinum ingame. Man kan köpa en månads sub för 15-20 platinum, så jag spelar "gratis" rätt länge. Det jag menar är att det är väldigt lätt att köpa subscription-tid i spelet för... 13/02 Oavsett hur bra ett MMO är har jag helt enkelt tröttnat på den månadsenliga kostnaden. Jag tror att Guild Wars 2 har skämt bort mig en hel del på ganska många plan. (De behöver t.ex. aldrig ta ner servrarna för uppehåll eller uppdatering. Bara en sån... 13/02 Bland det bästa de gjorde med senaste uppdateringen enligt mig var att göra Shiphand missions tillgängliga i lfg. Shiphands är typ minidungeons du kan köra i grupp eller solo, nu även i veteran (hard mode) med motsvarande belöningar. Det har fortfarande... 13/02 Orkade inte spela mer än 20 min, kändes som man spelat det redan. Inget dåligt spel men been there, done that. 13/02 Spelet var rätt kul tills maxlevel uppnåddes. Då dog spelet helt. Glipan mellan ding och raids var för plågsam 13/02 det här är kanske rätt steg i en mer framgångsrik riktning? Istället för att döma ut spelet menar jag. 13/02 Så sant som det var sagt. 13/02 Skillnaden är att WoW är framgångsrik medan Wildstar är allt annat än det. 13/02
Skicka en rättelse