Förmodligen är det så att vi banar vägen för besvikelse när vi går och hoppas på en nära anstående utannonsering av #Half-Life 3. Men #Valve ska ju visa framtidens grafik under GDC-mässan nästa månad, och spelet nämndes nyligen i koden i en ny Dota 2-uppdatering. Hoppet är som bekant det sista som lämnar människan..

Hur det än blir med det åtråvärda tredje spelet i serien så har vi ju alltid #Half-Life 2. Visste du att det finns en del karaktärer som aldrig överlevde utvecklingsfasen och blev bortklippta i spelets riktiga release? Valve News Network har rotat runt i den läckta betakoden från 2003 för att dra fram några av dessa i rampljuset. Informationen är inte ny i sig, folk har petat i koden sedan länge, men det är en trevlig sammanställning som även drar paralleller till Valves bakom kulisserna-bok Raising the Bar.

Jag hade nog roligare med hl2 än hl1 faktist :s 15/02 Raising the Bar, ja! Hade helt glömt bort att jag faktiskt köpte den tror t.o.m jag har två stycken. Tack FZ för påminnelsen! ;) :D 14/02 Antagligen visar de upp Source 2, men någon info om HL3 - som säkert kommer heta något annat: "Half-Life: Origins" eller liknande, tror jag inte kommer på ett tag till. När det har gått tio år sedan episod 2 får vi livstecken. 14/02 Det är för att riktig hype inte existerar längre;) folk får sina cods och battlefields och Sims och ass creeds varje år, vi som gillade hl 2 och episod 1+2, Vi har fått leva i 8 år med en jäkligt kraftfull cliffhanger och många av oss vill nog bara få... 13/02 Åh jag bara grrrr. känner..... Men, du har dit tycke och jag har mitt. :) 13/02 Det är ganska överdrivet :D Men av någon anledning har det förvandlats till den värsta bandwagon jag sett. 13/02 Inget speciellt spel då, inget speciellt spel idag. Förstår inte hypen kring de där spelen. 13/02 Bra att dessa halvbakade karaktärer klipptes eller omformades till sina finalversioner! :D Även tur att beta-storylinen ändrades då den var markant sämre än den slutgiltiga i mina ögon. 13/02 Det var den ajukaste grafiken ever i ett spel. Kommer ihåg när jag såg bilderna på det. Trodde det var verklighet " grafiken håller faktiskt bäst av alla gamla spelen idag enligt mig" pratade med en vän om spelets grafik och han fnös och sa " men har... 13/02 Det beror väl på vad man tittar på, men... 13/02
Skicka en rättelse