Det har försenats åtskilliga gånger och i dagsläget vet vi inte mer än att det blir klart, men trots det anses #Warhammer Online: Age of Reckoning vara ett av få spel som kan störa #World of Warcrats dominans. Anledningen till det är tvådelad: Warhammer-licensen är en av de starkaste på marknaden och utvecklarna på #Mythic Entertainment har redan utvecklat ett av de bästa MMORPG-spelen på marknaden i #Dark Age of Camelot.

Av dagens skärmdumpar att döma ser det dock inte ut att kunna bryta någon ny mark på det visuella planet. Den amerikanska studion tycks nämligen ha anammat den värsta konkurrentens fokus på en relativt enkel och färggrann stil som inte tynger ner datorn alltför mycket.

Du har alldeles rätt, jag använde mig av Cartoonigt på fel sätt. Min uppfattning är att majoriteten tycker att Warhammer online ser cartoonigt ut pga. de överdimensionerade rustningarna, kanoner, svängda hustak, galna orcher etc. Definitionen av ett car... 26/02 Vet inte riktigt vad du har för erfarenhet av Warhammer - men alla böcker jag har om WH (rpg/tabletop) håller riktigt hög klass på bilderna. Knappast "cartooningt" där inte. Det är knappast så att dom gjort om rollspelet "toon". 25/02 För nuvarande förekommer det endast EN grafikinställning i WAR beta och det är upplösningen. Grafiken är antagligen satt på lägsta för att spelare ska fokusera på gameplay och inte grafik i sin bedöming. Personligen så tror jag att final release på spel... 25/02 vill ni snyfta en skvät över förstörda drömmar om WAR kolla in denna video från gametrailers... http://www.gametrailers.com/player/usermovies/175538.html klart det är beta men hallå ska de behöva se ut så här... 24/02 Njut av dina fem minuters fame blafa. Njuuuut. 24/02 Börjar känna mig tjatig men, snälla alla betatestare, tänk på NDA. 24/02 det är ett skämt då jag anser att deras sätt att placera ut vissa stora och betydelsefulla föremål i nivån inte verkar vara helt seriöst utfört slarvigt utfört dvs, av bilderna att dömma men jag försöker inte göra en stor sak av det .. dock tänker jag... 24/02 Tänkte bara påpeka det faktum att de screenshots vi ser nu är tagna från betan. I nuvarande betan är grafiken inställd på absolut minimum av den enkla anledningen att om massa ögongodis skulle finnas tillgängligt så skulle hälften av feedbacken vara om... 24/02 På vilket sätt är det här ett "skämt"? Jag tycker personligen att deras något mognare grafik är bättre än sandlåde grafiken i World Of Warcraft. Sen för övrigt tycker jag att folk är överdrivna vad det gäller jämförandet med WOW. Det finns faktiskt en... 24/02 vad går du på då? stil eller polycount? jag kan hålla med om att det här skämtet säkert använder fler polys på sina karaktärer och har högre texturer.. men utförandet håller inte samma klass som wow 24/02
Skicka en rättelse