Gör Bioware om samma misstag som med Mass Effect 3?

För många är Mass Effect-serien en väldigt personlig upplevelse så när man tvingades in i multiplayermatcher bara för att maxa "galactic readiness" blev många förbannade. När nu Bioware söker efter en producent till utvecklingen av #Mass Effect 4 är det såklart många som reagerar, särskilt när annonsen las ut på Twitter.

Tvånget att spela multiplayer patchades senare bort men det var som bekant inte de enda problemet folk hade med slutet på den episka rymdsagan. Vi får hoppas att Bioware har lärt sig sin läxa.

Helt enkelt skulle de har gjort runt 4-5 extra slut utöver de som fanns och inte ge något val i slutet om hur det ska sluta, utan alla val som du gjort tidigare i spelet ska leda upp till en enda final. 17/02 Håller med, det är exakt som du skriver. Jag hade önskat att den fantastiska serien fått ett mera värdigt avslut, och gärna utan allt lovande snack som inte visade sig vara annat än tomprat (önskar jag kunde glömma det men jag har tyvärr alldeles för... 17/02 Orkar bara svara en av er. Valen spelar roll i hur flera olika storyline avslutas, genophage, geth, raxxi. I de exempel påverkar dina tidigare val hur de avslutas och hur avslutningen berättas. Sen att inte absolut sista endingen påverkas, är som jag... 16/02 För de som bara hjärndött tänker försvara slutet på ME3 för ni tror BioWares integritet står på spel - se den här först. Värt nämna är att ME1 skrevs av snubbar som inte stanna kvar när de påbörja tvåan och sen när trean påbörjades så var där även ändri... 16/02 Även du verkar ha totalt missat vad det klagas på... Jisses! 16/02 Du verkar ha missuppfattat vad folk klagar på. Så jag ska förklara för dig och alla andra så att ni förhoppningsvis förstår, en gång för alla. Det man klagar på är att Bioware sade att alla val man gjort, från mass effect 1 till 3 skulle spela roll i... 16/02 Ähh det här är som dragon age inqusition. Det finns fel med spelet och slutet i ME3 är inte optimalt men överlag är det en otroligt bra spelserie. Historian berättas på ett sätt jag endast anser bioware lyckas med (cd project gör det också bra) och din... 16/02 Låt mig ta en annan liknelse då. Låt oss säga att du köper ett grafikkort från AMD och får tre spel på köpet. AMD säger att du får välja mellan trehundra olika spel, men när du kommer hem med kortet och knappar in koden så får du bara välja mellan spela... 16/02 Du har bevisligen missat vad folk klagar på... 16/02 Slutet var kanske inte det mest optimala men jag tycker inte ME3 var ett dåligt spel precis, serien är utan tvekan en av de mest emotionellt laddade för mig vilket är helt underbart. :) Jag behöver inte något disneyslut så för mig var alternativen rätt... 16/02
Skicka en rättelse