Riktig NFS-bil tröstar kanske förra årets NFS-frånvaro.

Det släpptes inget Need for Speed-spel förra året. Förra gången det hände var 2001, så efter 13 årliga fartfester torde chocken ha varit brutal för seriens mest dedikerade anhängare. Men en brittisk fyrabarnsmor har hittat ett sätt att slippa abstinensen – hon har köpt en Need for Speed-lackad polisbil.

Bilen ägs av den 38-åriga fyrabarnsmamman Rachel Sims och hon använder den bland annat för att köra barnen till skolan, säger hon till BBC. Och det är inga problem att köra en polislackad bil – Dodgens lack går i svartvitt och har blinkande gula ljus, inte blåa, och den saknar siren.

– Jag har blivit stoppad av polisen, säger Rachel Sims, men de kollade och sa att det inte var något problem med bilen. Det går inte riktigt att blanda ihop den med en brittisk polisbil. Den påminner inte alls om en sån. Färgerna är annorlunda och markeringarna är inte självlysande.

Att de båda länderna stavar "Police" likadant på sina respektive språk – brittisk och amerikansk engelska – är uppenbarligen inget problem enligt den brittiska ordningsmakten.

Bilen i fråga, en Dodge Avenger, har tidigare använts för att marknadsföra ett Need for Speed-spel till Playstation 3, skriver BBC. Nummerskylten talar sitt tydliga språk: PS 03 NFS. Det sägs dock inte vilket Need for Speed-spel det rörde sig om spel, men en vild gissning är att det innehöll polisbilar.

Nu undrar vi bara hur mycket rabatt fru Sims fick av EA tack vare sitt efternamn.

Man tycker att polisen borde kunna ha bättre kommunikation, han blir ju stannad för absolut samma anledning, varenda jävla gång, och det är lagligt , då är det väl för fan klart att man får göra det också utan att man ska bli berövad av sin tid av 4/10... 18/02 Nej, såklart inte. Dock helt rätt att de reagerar och utreder, tjommen kan bara ställa till de ordentligt om en olycka eller liknande sker, snacka om att förvirra allmänheten oavsett om det får står POLIS eller ej.. Att de slösar med resurser det har... 17/02 Då kanske inte polisen ska frihetsberöva folk om de är osäkra på om de får det eller inte? Sen är nog polisen ganska duktiga själva på att slösa med sina resurser så börja inte ens med den biten. 17/02 Å andra sidan slösar han med resurser och tid som kunde användas till annat, så han är väl inget geni själv? Det är väl alltid bra att ifrågasätta de rättsliga väsendet så det fortsatt hanteras korrekt, men å andra sidan är vi alla skyldiga att kunna... 17/02 Nu har jag inte sett hela filmen men alla former av aktiviteter som utmanar polisen på det här viset tycker jag är bra. Dvs att de gör helt lagliga aktiviteter utan att någon blir skadad men lyckas bli gripna ändå. Ett utmärkt sätt att kritisera makten... 17/02 England måste ha Europas tråkigaste polisbilar, så den där sticker ju onekligen ut. https://www.youtube.com/embed/jpErF6myznw djärva grabbar.. :rolleyes: dom borde pröva sitt lilla konstexperiment i nån tidigare öststat. :) 17/02 Jag försökte komma fram till det, utan framgång. Men, den gjorde PS3-reklam (äldre än 2013) och är en polisbil, så kanske #need-for-speed-hot-pursuit. Bilmodellen måste ju inte förekomma i spelet. Jag sökte i en databas över NFS-bilar men hittade ingen... 16/02 har hon snott den då eller? :p 16/02 Otur grabbar! Den är laglig... 22:08 :D 16/02 I vilket av spelen förekommer bilen? 16/02
Skicka en rättelse