Förra veckans #Penumbra: Black Plague-tävling har avgjorts och tio vinnare utsetts. De får varsitt exemplar av detta svenskutvecklade indiespel. FZ har recenserat spelet dubbelt upp (video och text) och de fina vitsorden borgar för att vinnarna har mycket kul att se fram emot. Stort grattis, priserna kommer med posten.

Klicka för mer information
 • @slaughter81

  Resident Evil-serien

 • @Bävman

  Häromdan när jag spelade F.E.A.R. Perseus Mandate. Följde jag efter en s.k. vålnad in i en gränd. Där det självklart var blodspår och blodiga handavtryck i slutet av gränden. Där hittade jag ett livpaket. Jag tog livpaketet och vände mig om och vem stod en meter bakom mig...vålnaden!!! Självklart med jordens ljudeffekt...puh. Fy f-n vad jag hoppade till. Jag ryser nästan hela tiden när jag spelar F.E.A.R. + alla expansioner.

 • @Meroigo

  En mörk höstkväll satt jag och spelade Resident Evil-remaken till GameCube. En korridår i spelet springer man igenom rätt ofta, så jag hade börjat känna mig trygg där och tänkte inte på något farligt när jag gick igenom där. Så bara när jag gick igenom där en gång... KRAS!! Det hoppade in zombiehundar genom fönstret och attackerade mig! Jag blev så sjukt rädd att jag sparade så snabbt jag kunde, stängde av spelet och spelade det inte på en vecka. Skräckspel <3.

 • @Saurz

  Resident Evil 2 när det knakar i väggarna och man plötsligt blir överraskad av något monster.

 • @stefpet

  Bioshock med hög volym, storbildstv och tända ljus. Stämningsfullt!

 • @tuna

  Alien versus predator , när man hörde för första gången facehuggers, som senare täckte skärmen och resten av byxorna

 • @bMess

  Första gången i ventilationstrumman i HL när det är kolsvart och den första Headcraben flyger skrikandes upp mot en. Höll på att få en hjärtinfarkt.

 • @Palanor

  Att höra viskningarna i Undying är nog det jag minns som är mest skrämmande... "Turn around" med en spöklik röst följt med en vision av något slag = Kalla kårar, speciellt när man sitter på natten med headset och spelar det spelet... eek.

 • @zolidznake

  Alien Vs Predator. Satt och spelade det i Coop med en polare. Vi båda var soldater på en sqirmisch bana som hade nån övergiven farkost på ett öppet fält. Det var mitt i natten, och vi var 12-13 år gamla. Helt plötsligt så hör jag radarn börja blinka o pipa lite lätt och sen kom flera prickar och pip från alla håll. Vi var helt omringade av aliens och det enda vi kunde göra var kasta alla granter vi hade och bara hoppas på att man träffade nåt när man sköt med sin lilla rifle som laddade om varje 5e sekund. På toppen av det så hade man en halvkass dator och spelet var väldigt nytt, vilket gjorde att man hade svårt att se aliens i allt mörker.

 • @Insikt

  Satt ensam ute i ett hus mitt i skogen långt ifrån allt och alla, det var storm ute och grenarna skrapade mot taket och slog mot fönstren. Spelade först ett par timmar Silent hill men det blev för mycket så jag gick över till Alien vs Predator men fick ge upp även det. Slutade med att jag satt i ett fullt upplyst rum och tittade på en disney film, tror det var mulan.

Skicka en rättelse