#The Stomping Land drog in 114 000 dollar via sin Kickstarter-kampanj, det är nästan 100 000 mer än vad utvecklaren Alex Fundora begärde. Problemen dök snabbt upp då utvecklaren gick under jorden efter att ha släppt spelet via early access på Steam, #Valve kontrade med att plocka bort spelet från tjänsten. Nu har spelet dykt upp igen, av oklara anledningar, och detta trots att dinosauriemodellören Vladislav Konstantinov hoppat av tåget.

Vladislav "Vlad" Konstantinov skrev i januari på spelets officiella forum att han inte hade haft kontakt med Fundora på en månad och att han inte fått betalt för de senaste modellerna. Samtidigt meddelade Vlad att han var beredd på att lämna projektet om inget hände. Dagen är kommen och han har nu skrivit på med utvecklarna av dinosauriespelet #Beasts of Pray.

Här på FZ höjer vi alltså ett varningens finger för #The Stomping Land och du bör hålla dig borta från det – trots att det innehåller dinosaurier. PCGamer har sökt både Alex Fundora och Valve för en kommentar angående soppan.

Tack till Pjotor för detta #nyhetstips!
måste jag välja mellan snigelfarten och asdåligt? 19/02 Njae inte riktigt. Finns en anledning till alpha, beta o färdig status på spel. Det är ju inte så att man går och köper en Volvo och sen får man skylla sig själv att du fick 3 hjul och 2 tändstift på 3.5hp motorn. Som jag skrev innan att man "förväntas"... 19/02 Förklara för oss som inte följt KSP särskilt noggrant. Uppdaterar dom spelet i snigelfart eller har spelet gått och blivit asdåligt? 19/02 Faktum är att det finns ingen juridisk modell som utvecklare/utgivare behöver följa som styr för vad som innebär att ett spel är "färdigt". Spelet kan bestå av hur mycket buggar som helst utvecklaren behöver inte lösa dessa buggar utan kan låta spelet... 19/02 Drömjobb! Dinosauriemodellör, hur går jag tillväga? Finns det en dinosauriemodellörsskola? 19/02 Bra exempel , KSP var dock gratis ganska länge. 19/02 Jaga dinos i thehunterPrimal istället. Riktigt bra team bakom det med tanke på originalet. Uppdateras med jämna mellanrum med små förbättringar där och där. Inget för COD spelaren dock. 19/02 jag köpte det på steam när det kom där synd det blir flopp men är ändå inte arg blir hellre bränd nån gång och ändå få fram några godbitar till spel som annars inte skulle bli verklighet War For The Overworld chansade jag på när det va på kickstarter... 19/02 Early Access är inget fel på. Det står klart och tydligt att spelet är inte färdigt eller fungerar korrekt eller kan komma ändras. Förboka så förväntas produkten vara färdigt. Finns många spel som finns i "early access" som är roliga och håller fler tim... 19/02 Om man håller andan och lyssna kan man höra WildThing gråta borta i horisonten... 18/02
Skicka en rättelse