Är 2008 året som Playstation 3 ska ta fart på allvar? Förmodligen. Om inte annat så när den nya superbundlingen kommer ut någon gång under andra kvartalet.

Eller vad sägs om en 80GB Playstation 3 tillsammans med #Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots och den nya rumbledugliga handkontrollen Dual Shock 3? I USA ska paketet gå lös på $499,99.

Europa då? Vi nämns inte i sammanhanget. Vi har sökt Sonys svenska distributör i frågan och återkommer så fort vi vet mer.

Sonys mest efterlängtade spel näst Final Fantasy XIII gör premiär i ett paket med Dual Shock 3 och en 80 GB Playstation 3. Försäljningssuccé nästa?

någon som har något online spel till ps3? :O some RB6,CoD 4, warhawk? hör av er då spelar vi :D 29/02 Nen nej nu har du allt lite fel, så du anser att Medal of honor heroes 2, splinter cell double agent, Need for speed carbon, resident evil umbrella chronicles och många fler spel som inte ingår i superstar spel är dåliga på Wii ? Hur många Wii spel har... 28/02 [http://spel.feber.se/art/41904/nya_ps3paket_till_europa/#comments] Om detta stämmer så fattar jag inte hur Sony tänker riktigt. Eller snarare varför de pissar på europa. Men hoppas att MGS4-paketet kommer ändå. :D 28/02 Mario Galaxy, Zelda och Metroid Prime finns ute ja, men däremot saknar Wii konsollen i allmänhet massor av bra spel, just nu så är det bara de stora flaggskepps spelen som har varit otroligt bra och resten en kavalkad av mediokra spel. Och jag vet inte... 28/02 jahupp då komer snart tiden då man köper en ps3 :D 28/02 Oooh låter najs :D 28/02 har redan 2 sixaxis men hade ändå vart kul med en dualshock eller kanske 2 :) 28/02 Jag vet inte om det har sagts här förut men vad jag förstått så kommer 80GB versionen bundlad med MGS4 ha full bakåt-kompabilitetet med ps1-ps2 spel 28/02 15 månaders skillnad i europa om man ska tro på wikipedia, räcker gott och väl om det inte finns någon annan next-gen konsol på marknaden. Tror personligen stenhårt på PS3ans framtid, har alltid gjort den sega starten till trots, är ju trots allt den... 28/02 Vilket du baserar på... 27/02
Skicka en rättelse