Det första #Far Cry skickade många grafikkort till ättestupan och hade inte #Crysis redan fått oss att uppgradera skulle säkert #Far Cry 2 göra detsamma. Ytterligare bevis på grafikfesten finns att se i vårt filmarkiv dit tre färska teknologigenomgångar hittas. Se träd skjutas sönder och växa ut, hur ljuset förändras över ett dygn och vegitation får liv.

Vi stötte på patrull när filmerna skulle göras om till flash, de blev ett par minuter längre än förlagorna. I övrigt ser de ut att fungera som de ska.

[v=1779]
[v=1780]
[v=1781]

Det här måste vara det mest onödiga någon utvecklare har utvecklat, någonsin. Vem fan har nytta av regenerering? Det tar över 50 år för ett träd att bli stort igen ju, varför har man nått sånt här? Dom har verkligen för mycket fritid. 01/03 komme äga alla spel fan 28/02 Men vad är meningen med att "skryta" om saken då? Det här kan väl vilken duktigt spelprogrammerare som helst åstadkomma? störtlöjligt! 28/02 ser nästan bättre ut än crysis ,får se om den kan konkurera ut cryteks crysis.Kommer bli kul å få veta och far cry är i alla fall ett garanterat köp 28/02 dom sa ju på någon presentation under GDC att "Vegetation Regrowth" är något som motorn e kapabel till, men kommer inte finnas med i Farcry 2 28/02 Fan är syftet med de här "funktionerna", som trots allt äter plats på hårddiskar och dvd/blu ray skivor till förmån för något annat?? Är det tänkt att man ska leka "rensa trädgården" med magnum istället för att göra något vettigt, och kommer det sluta... 28/02 Läckert och imponerande när träd med löv och allt växer upp igen. Att man kan skjuta av hela grenar med en Desert Eagle är antaglien också bara en överdriven effekt, precis som den accelererade tiden, i demot för att göra det mer uppenbart vad som hände... 28/02 Någon som kommer ihåg Lords of the rising sun till Amiga? DET kallar jag spel. 28/02 bara det kommer till 360 så blir jag nöjd :D 28/02 Men vad är det egentliga syftet med att regenerera grenar på träd?? Det är ju bara märkligt oavsett vad meningen är. Sen som många andra säger.... att skjuta ner tjocka grenar med en eagle är kanske inte det man gör med ett skott, samt att grenarna flög... 28/02
Skicka en rättelse