Se 40 minuter gameplay från långköraren. Inget 1080p i demot.

Under fredagen hölls en livestream i Japan där en mängd ny information om Final Fantasy XV avslöjades.
Bland annat ska spelet vara klart "till 60 %", vilket ju känns tryggt då spelet varit under utveckling sedan åtminstone 2006, då det hette Final Fantasy Versus XII.

Spelsajter med örat mot den japanska myllan rapporterar också att det kommande demot (ska släppas 17 mars) inte kommer att kunna köras i 1080p/30fps på PS4 och Xbox One. Det är dock målet för det färdiga spelet.

GamesHQmedia har också lyckats prångla ut en 45 minuter lång film med gameplay, som ni kan se och diskutera nedan. Mycket nöje.

Jo i den bilden ser jag vissa samban, speciellt på den högra sidan. Det jag menade var specifikt FF7, inte alla FF. Men även om vi tar med dessa, så ser jag fortf inte alls den nya "emo Punk" stilen i någon av de här. Närmast då är Squall från FF8. 24/02 Du menar att du inte ser något samband mellan dessa karaktärer? http://www.darthpixel.com/wp-content/uploads/2012/05/Final_Fantasy_Update_by_paulthegreat103.png Tog denna bild då den hade karaktärer från de flesta FF spelen. 24/02 Tycker Und är helt rätt ute här, japanska raggare i FF miljö är inget jag sett tidigare. 23/02 Tror du får läsa en gång till där... På vilket vis ser karaktärerna ens nära på lika ut här som i FF7 Jag ser inget monster, musklig svart kille med mr.t inspiration och inte någon kapten med en cigar i mungipan. Även cloud som är mest lik de här typern... 22/02 Njet, jag undrar allt jag. Det här verkar rätt trist men en får väl se. 22/02 Minns första gången jag spelade ett FF spel, det var FF7 sen dess att man ivrigt och väntade på uppföljaren medan man testade sig igenom SNES spelen, i nuläget så känns FF serien inte som något jag väntar eller längtar efter, den har tappat kvalitén någ... 22/02 Karaktärerna I FF spel har alltid sett likadana ut. konstigt att hacka på det nu 28 år senare. 22/02 Emo punkband från japan i huvudrollen tydligen, schysst? Nej det här såg verkligen hemskt ut. När ska vi få en andlig uppföljare till ff7 ? =D 22/02 ff goes kollo 2015? snälla söta röra.ff ska väl handla om fantasy värdar man kan drömma sig bort i saker man aldrig kan göra här i den grå värden..det måste finnas glimtar av sorg hopp tro magi mystik. det ska finnas ett skimmer av lite magi detta ser... 22/02 Huh, är helt säker på att jag läste kort efter utannonserandet att det inte längre var en del av Fabula Nova Crystallis. I stand corrected och jag ber om ursäkt för min okunskap. 21/02
Skicka en rättelse