Många är ledsna för att #Shenmue-sagan förmodligen aldrig kommer få ett ordentligt slut. Hör du till den skaran kan du kanske rikta uppmärksamheten mot #Yakuza-serien istället. Det är inte riktigt samma grej, men många av de inslag som gjorde Shenmue bra lever vidare i tolkningen av det kriminella livet i Japan.

Den senaste delen i serien heter #Yakuza Zero och är under utveckling till Playstation 3 och Playstation 4. En demoversion har hittat ut i japanska PSN, och någon har spelat in en timme gameplay från PS4-versionen. 1080p och 60fps gäller i klippet nedan (förutsatt att du ändrar inställningarna).

Yakuza Zero har ännu inte något datum för release i väst.

Skicka en rättelse
1an och 2an finns bara fysisikt i väst, 1an har dessutom en förjävlig dubbning. Om du vill börja så tidigt så rekomenderar jag att du kör dem via PCSX2, om du har medelmåtta maskin så kan du köra dem i full HD utan problem. Annars kan du börja med 3an,... 22/02 Köp spelet och kör med emulator, pcsx2 är riktigt bra nuförtiden, sen kan du köra det i hd, shaders mm.... plugga in en PS4 dosa och kör ;) 22/02 I framtiden är spelen ett enda långt Lets Play-klipp – right out of the box! 22/02 Haha, precis min tanke. Jag har inget emot "cinematiska upplevelser", men de ska vara kopplade till interaktivitet och inte exkludera densamma. Vill jag se på film köper jag inte ett spel. 22/02 Vi kommer inte behöva genomlida Engelsk dubb när det här hittar fram till oss hoppas jag? Den tanken känns odräglig, speciellt med tanke på hur bra de Japanska röstskådisarna i videon är. 22/02 Och 12 min in i spelet fick han känna på kontrollen! Det här är framtiden. 22/02 Många spel har möjligheten att hoppa över dialogerna på samma sätt som om det vore text. Förmodligen är det en kostnads- eller tidsfråga. Dock är det ju Sega som står för kalaset, och de har ju haft röster i liknande spel, exempelvis Shenmue som många... 22/02 Med tanke på hur mycket dialoger det finns i spelet så skulle det ta sanslöst lång tid att spela om man skulle lyssna på allt som sägs. Självklart är det också en plats- och resursfråga som du säger. Ska man lägga in 10-20 timmar (grov uppskattning) til... 22/02 Yakuza är en grym spelserie, men något jag stör mig lite på är att vissa dialoger bara är text only. I vissa fall så blandar de till och med text only med röstdialoger, och det gör att det känns budget och genomstressat. Vet inte om det har något med... 22/02 Yakuza 4 är gratis till PS3 den här månaden om man har PS+. Är dock <>20GB att tanka hem. 22/02