Tröttnat på Minecraft? Då är såklart moddar lösningen.

Våra vänner borta på PC Gamer har satt ihop en schysst lista över de 25 bästa moddarna till Minecraft. Bland våra egna favoriter märks Big Reactors med vilken du kan bygga kärnreaktorer som ger enormt mycket kraft och inte går upp i lågor om något går snett.

Notera att de flesta av moddarna kräver att du har en äldre version av spelet installerat, vanligtvis handlar det om version 1.7.1.0. En del kräver också verktyget Forge Modloader och en del andra filer.

Har du fler tips på bra moddar? Tipsa i kommentarsfältet!

Hmm.. där blev det nog en tankevurpa? Jag tror han menar modpack då han skriver "Jag brukar ladda hem mopacks istället" och sedan går vidare med att lista några pack :) Eller är det jag som är ute och cyklar nu? Tjoflöjt! 24/02 Tveksam lista då de inte ens har med den enda måste-modden (enligt mig); Sonic Ether's Unbelievable Shaders. Då blir grafiken helt plötsligt vacker och spelbar ;) 24/02 de du nämnt här är inga mods utan är modpacks, jäkligt bra packs dock ^^ Sky Factory 2 lämpas extremt bra till single player 24/02 Speaking of mods.. Jag har en egen liten privat server. Om någon är sugen att testa lite mods så är det bara hojta till. Jag kör Feed The Beast och Direwolf20's mod pack. Servern är vitlistad så PM:a mig ditt IGN så återkommer jag med mer fakta och IP... 23/02 Jag som trodde detta skulle vara en artikel som FZ producerat, men jag glömde visst att FZ numera mest är en länksamlande blogg. 23/02 Jag minns att jag körde en väldans massa Tekkit förr. Det var ruskigt roligt att sitta och bygga maskiner och sånt med polarna. 23/02 Sonic Ether's Unbelievable Shaders v10.1 Bästa grafikmodden enligt mig. Spelet blir helt galet snyggt. Ställ er i solen på ett högt berg och titta ner för att se en perfekt skuggavbild på marken nedanför. Vatten och allt blir helt fantastiskt. Givetvis... 23/02 Det är riktigt bra Modpacks, Har en pågående skyfactory serie på min youtubekanal, Gillar packet. 23/02 Tyvärr inga nya pärlor för mig på den där listan, men det är definitivt en bra sammanfattning över de bästa, eller i alla fall mest populära moddarna. Thaumcraft är en personlig favorit. 23/02 Enstaka moddar finns det massor av. Jag brukar ladda hem modpacks istället. Några av favoriterna är Sky Factory 2 FTB Infinity Crashlanding 23/02
Skicka en rättelse