Vi lever i en genomsexualiserad och genomdigitalserad tidsålder. Och det här är bara början.

Vår "nyhet" om Oculus Rift-porr i förstaperson blev förra månadens mest lästa på FZ (snuskisar!) För att sätta det hela i perspektiv tar vi därför på oss den sedelärande hatten och rekommenderar er att titta på den här Vice-dokumentären om sex i denna genomdigitaliserade tidsålder.

I Digital Love tar Vice bland annat med oss till Porn Valley för en titt på hur virtual reality påverkar porrindustrin. Vi får också besöka Amsterdam där "teledildonics" används i långdistansförhållanden, och se hur vissa onlinespel tagit begreppet "barnförbjudet" till en helt ny nivå.

//embeds.vice.com/?playerId=YjMwNmI4YjU2MGM5ZWRjMzRmMjljMjc5&...

Jag måste hålla med Nowly här. Vad jag än anser moraliskt om saken. Enligt FZ's regler står det klart och tydligt "2. Regler gällande bilder Citat : " De bilder som läggs upp får inte på något sätt vara störande eller stötande och detta inkluderar naken... 27/02 "Intel inside" kan få en ny innebörd i framtiden 24/02 Förstår inte kopplingen mellan den här nyheten och spel. 24/02 Underbart skulle jag säga, äntligen kan de killar som inte anses snygga eller coola nog av tjejerna få sex också. 24/02 Vilka är de sponsrade av? 24/02 Alla älskar Vice, tills man får reda på att dom är sponsrade. 23/02 Vart i mitt inlägg har jag skrivit att det är okej att länka till en film med extremt våld? Jag tycker för övrigt att FZ skulle kunna highlighta eller märka ut artiklar med material som kan vara stötande för minderåriga såsom videor med våld etc. Det... 23/02 Ok fine. Men åter till ditt första inlägg, varför tycker du att man inte kan länka till en film med sex, men man kan länka till en film med extremt våld? 23/02 "Teledildonics" låter så jävla coolt och futuristiskt. :) Om inte annat kan det säkert, på lång sikt, hjälpa till att göra vardagen säkrare för sexarbetare. 23/02 Hej. tack för ditt svar. VR är spelrelaterat men den här dokumentären tycker jag inte är det, men vi kan ju vara ense om att vara oense :) Som jag skrev ovan så känns det ibland som om mycket ni skriver här inte är spelrelaterat alls utan är till för... 23/02
Skicka en rättelse