För två veckor sedan publicerade vi en nyhet som handlade om 3 tecken på att Half-Life 3 är på gång. Det mest självklara tecknet är att #Valve ska prata om Steam Machines under Game Developers Conference i mars och att ett ess i rockärmen hade varit att utannonsera #Half-Life 3 samtidigt. Nu är det dags för lite mer bensin på rykteselden.

Den 13 mars klockan 14:00 intar Valves Chet Faliszek scenen under EGX Rezzed och vad han ska prata om är en välbevarad hemlighet. Det finns naturligtvis chans att det här inte alls handlar om just Half-Life 3, men om det handlar om nya hattar till #Team Fortress 2 kommer vi här på FZ sända en delegation med högafflar till London.

Njae, men det är dom spelen som är mest kompletta, som med Rockstar och GTAV. Så om det släpps så kan man förvänta sig ett bra stabilt FPS spel. Samt att Hl3 med sitt Source2 kommer bjuda på en massa godis framöver. 25/02 Ja tyvärr har du en viss poäng, men det finns företag som bara släpper bra spel t ex Blizzard, de har släppt kanonspel, som WoW, Diablo 1, 2 och treeee hööö det var ingenting :-) 24/02 Förstår inte direkt varför folk hyllar storyn in hl2, den var inte direkt banbrytande för 2004, grafikmotorn var ju rätt meh om man jämför med t ex far cry som kom samma år. Fysiken ja.. där kanske de var något före alla andra, men havok hade använts... 24/02 Det året ja, men det förutsätter ju inte att en uppföljare blir lika bra. :) Jag hoppas, men...man är ju van vid nitlotter vad gäller just uppföljare (och remakes). 24/02 Gabe kommer att avslöja att han är Jesus :-) 24/02 Om du ser vilka andra FPS som släpptes det året (och även innan) så är HL2 ljusår bättre i story, grafik och fysik. 2004 såg Halo2 (fy fan..) och Doom 3 (vilken flopp). Båda mediokra uppföljare med mycket tveksam gameplay. 24/02 Play as Gordon Freeman, a teenager that is exploring his bisexuality and experiments with drugs. Battle with Selective mutism by going in therapy and take anti-depressive drugs. Keep your character off the edge of suicide when the hallucinations with... 24/02 Vad gjorde egentligen Half-Life 2 så bra? Jag tyckte inte det var något speciellt alls. Det är precis som vilken shooter som helst, om inte sämre. Finns åtskilliga titlar som gör genren mer värd uppmärksamheten, men jag ser dock fram emot Valves nya gra... 24/02 https://www.youtube.com/embed/pz_1JDxVuPI 24/02 Det är tyvärr för sent för en HL3 nu. Kommer bara bli en repris på Duke Nukem fiaskot... :( /Homie 24/02
Skicka en rättelse