Vilka nya funktioner får vi se?

Källor rapporterar att en ny, stor PS4-uppdatering kan komma inom loppet av ett par veckor.

Den första källan är Fred Dutton som är community manager på Sony. På sin blogg säger han att uppdateringen "inte är långt borta".
Källa nummer två är en tipsare som har ett brokigt förflutet, men som fått tillräckligt många rätt för att anses någorlunda trovärdig.

Rykten går om att uppdateringen bland annat innehåller en funktion för att snabbt pausa och återuppta spelandet genom att stänga av och på konsolen.

Vilka funktioner hoppas du på?

Egna bakgrundsbilder, hbo, spotify, smidigt dualshock 4-stöd vid remoteplay till vita (men det krävs väl en uppdatering till vitan för det. Att kunna ställa in nån eller några timmar till i speldelning, alternativt en enkel knapptryckning för att starta... 27/02 Kolla in universal media server om ni vill streama ifrån PC till PS3 eller PS4, läste nånstans att den även tar XBoxOne eller Crapbox som jag kallar den :) 26/02 En uppdatering på gränssnittet så jag kan lägga upp ikonerna i egen ordning. 26/02 Twitch finns redan i PS4an. :) Edit: Fast inte som i datorn. Vore skönt med ett bättre gränssnitt och funktioner iof. 26/02 Det var ju synd. Men man kan ju alltid hoppas :) 26/02 Önsketänkande, jag tror tyvärr inte de kommer 26/02 Du har inte lirat så många spel på konsol märker jag. Förutom Spotify hoppas jag på en rejäl uppdatering av bluray. Är ju bara pinsamt att min gamla ps3 presterar bättre bild med sin bd än ps4. Men dom slänger säkert in någon funktion för att kunna se... 25/02 PLEX finns tills PS4, du kan streama det mesta till det. Dock är PLEX i beta stadie nu, som man måste betala för att få använda. Men det blir gratis i färdiga versionen. 25/02 Jag saknar Seti@Home appen som fanns på Ps3an tidigare. 25/02 Har PS4'an samma problem som PS3'an där man måste göra en uppdatering varje gång man startar upp den? Blev väldigt tjatigt ganska snabbt med en ny uppdatering varje dag, jag förstod aldrig syftet med att de inte kunde göra uppdateringar i bakgrunden som... 25/02
Skicka en rättelse