Genom att korsa Game of Thrones med #Eve Online tänker mmo-veteranerna Todd Coleman och Gordon Walton göra något nytt och intressant i genren. Tidigare har de bland annat jobbat med spel som Shadowbane, Wizard101, #Ultima Online och #Star Wars Galaxies, så ur det perspektivet känns det som att de ha belägg för sina anspåk.

#Crowfall heter spelet som av allt att döma kommer lyckas med sin Kickstarter-kampanj. På bara två dygn har de samlat ihop 636 000 dollar av de 800 000 dollar som krävs för att projektet ska bli verklighet. En av de grejer som verkar locka investerare är konceptet med kampanjer. Utvecklarna beskriver:

"The beginning of each Campaign is like the first round of Civilization: players are dropped into a harsh environment, surrounded by Fog-of-War. The Worlds are filled with deadly monsters, haunted ruins, abandoned quarries... and the most dangerous predator of all, other players."

Varje kampanj är indelad i fyra årstider, och när vintern tar slut är också kampanjen över. Dina karaktärer är dock bestående och tar med sig sina framgångar och rikedomar till nästa omgång. Lär dig mer på Kickstarter-sidan och i filmklippet nedan.

https://www.kickstarter.com/projects/crowfall/crowfall-throne-war-pc-mmo/widget/video.html

1.) Alla som kritiserar spelet är inte automatiskt haters. 2.) Jag har spelat spelet. Det är min egen erfarenhet av det som jag baserar min kritik på. 3.) P.g.a. förnämnda anledning är jag mycket väl medveten om vilken typ av mmo Mortal online är. Tanke... 01/03 Det är ett hardcore Sandbox MMO, vilket kommer med mycket frihet, så det är klart griefing och trolling finns i spelet, detta är inget spel för en themepark-mmoare. Grafiken är mycket bra, speciellt jämnfört med alla Cartoon liknande mmos som kommer ut... 01/03 https://www.youtube.com/embed/wF4BjtaDfRI Undvik det spelet till varje pris. Innan de fått ordning på alla buggar, dåliga designval, övergripande brist på grafisk kvalitet, griefing & trolling, kollisioner, nätkod m.m. så är detta spel bara ett stort... 01/03 testa Mortal online 27/02 Fullständigt vidrig art style. Intresse noll. 27/02 Ja, vilket förklarades av de två svar till dig du underlåtit dig att besvara. Främst gällde dessa att utvecklarna har resurser med källor andra än Kickstarter vilket du antydde inte är fallet samt att de redan har delar av projektet färdiga vilket gör... 27/02 Inte? har jag fel någonstans? 27/02 Vet inte om du ens såg kickstarter filmen men dom sa ju att dom hade utomstående investerare plus att dom lagt pengar själva. Jag gillar idéen till spelet men jag tror det kommer falla platt som alla andra mmo, det låter bra på papperet men sen är det... 26/02 Högst hypade MMOet på mmorpg sen en tid tillbaka: http://www.mmorpg.com/ (http://www.mmorpg.com/) 26/02 Verkar rikta sig mot samma målgrupp som Darkfall online gjorde, känner till ett par communities som skulle älska ett sådant spel om man på huvudkontinenten kan ta över andras fort osv. Kampanj läget verkar förvisso erbjuda total förstörelse, intressant... 26/02
Skicka en rättelse