House of Wolves läcker som ett såll.

Screenshots från den kommande Destiny-expansionen House of Wolves har läckt, via Reddit-användareren som tidigare läckt information om expansionens vapen och uppdrag.
Från bilderna kan vi dra slutsatsen att tillägget kommer att innehålla en helt ny hub för social interaktion, utöver Tower. Området kommer att ligga i det i det mytomspunna Reef.

Amen :-) 27/02 Finns en enkel lösning, man skaffar sig en egen mythoclast :) Nej men jag håller med. Spelade en 100-200 h men har inte rört det på flera veckor nu. Var kul så länge det varade men jag ledsnade och ser ingen anledning att sätta igång igen trots DLC (sen... 26/02 Värdelös story, på tok för liten social hub, för lite innehåll, dlc som kostar på tok för mycket för det lilla innehåll det erbjuder, repetiv grinding, stort sett bara horde mode baserade uppdrag, folktomma "banor, världar...områden" eller vad man ska... 26/02 Håller med dig om att destiny inte är ett skitspel. Spelar det fortfarande dagligen i princip. Tycker dock att du slackat på senaste tiden ;) 26/02 *Reddit-användareren - ska vara: "Reddit-användaren..." - eller: "Reddit-medlemen ..." 26/02 Oh, trevligt. Men, det är inget man har någon större nytta av. Det tar alldeles för lång tid mellan alla laddningar hit och dit. 26/02 Jag har själv lagt till på hyllan då den gruppen jag spelat med lagt det på is. Det va liksom inte samma grej längre när man inte kunde spela tillsammans längre med roligt folk. Vi väntar på Wolves och hoppas på roligt spel igen. 26/02 Hmm snart dags att hoppa in i spelet igen. Se folk cheesa till sig all bra gear så allt du gör känns meningslöst då vem som helst utan ansträngning kan få samma saker. Samtidigt som mythoclasten äger sönder alla i pvp. Hmmm åh andra sidan kanske jag bör... 26/02 Tala för dig själv! :) jag har lagt flera hundra timmar på Destiny och gillar det fortfarande! 26/02 Vad är det som gör det till en besvikelse i din värld? Att det inte lev upp till alla förväntningar gör det inte till ett skit spel. Hoppas på en PC realse jag med, nöttat det grymt mycket över PS4:an, men det lackar lite content och raidsen är tyvärr... 26/02
Skicka en rättelse